Аман со тој брис од уретра. На секоја една го предлагаш. Брис од уретра не се "прави тукутака". НЕ само ги плаши жените
ако хормоните се добри значи нема проблеми со тироидната жлезда. и ако е чиста спермоклтурата тогаш и каналот е чист, бактериите преку уретра одат во спермата. Пијте витамини и поздраво нека се храни. Повторете спермограм и одете на уролог за консултација само,нека не се плаши
Е ајде де и јас истото го кажувам... да беше дете ке го однесев со сила, вака освен караници ништо... Иначе пие витамини Е, Цинк, Селен Трибестан Коензим q10, сндроситол прашак, омега 3, и ид вчера купив и машки чај од аптека стојанови, па ке видиме... дебес и мака капсули ке купам
Џенцки још један дан је прошао Добитак нема само со градиве се мачам...на што да мислам за да не мислам Далеку е понеделник ахаххаха @monka_bonbonka и @KonstantinaM до кај сте ?
Ne sekogas ja ispituvaat tiroidnata zlezda so drugite hormoni barem kaj nas bese taka posebno antitpo I antitg isto ne go ispituvaat ni vitamin d kaj mazite so los spermogram
Џенцки опет ја Денес прв пат ми се појави мн.мн.светло розево. Шта кажете....? Иначе првите две недели ич ама ич не му ја мислев ама овие 3 дена не знаете колку сум со мислите за никаде....се таму ми се мислите.
Зошто ваљда толу пати се имаме разочарано и ми рече мм ќе си чекаме до пон.преку крв...морам умна да бидам....а сега би отишла да купам ама ветив...
Јас се согласувам со @KonstantinaM Мислам дека е најдобро да си направиш тест веќе ќе покаже точен резултат . Јас ова го мислам чисто од аспект на прогестеронската терапија која што претпоставувам ја земаш . Кога правев прва (неуспешна ) иуи ми почна така светло бледо розеникаво а јас продолжував со прогестеронската терапија и вештачки го мачев телото да не може да ми дојде циклус со денови . Не можев да издржам да чекам преку крв само поради таа причина и направив домашен тест и беше негативен . Утредента после негативниот ја прекинав терапијата ,ми дојде и мислам камен падна од мене . Посакувам да се израдуваш со две цртки и ќе си знаеш на што си ќе си ја продолжиш терапијата . Тоа е од мое искуство , втората иуи направив тест мноогу рано (9 дена после иуи )и ги видов моите || цртки . Ти ја посакувам мојата среќа и на тебе
Не...како за добивање се осеќам. Само тој светлиот исцедок вчера незнам како да го сфатам. Може ќе правам денес тест. Ќе ви пишам
Ништо конкретно на два три пати ми се сврте во глава при нагло станување ,.ама тоа мене и нормално знае да ми се случи па незнаев дали е симптом воопшто.Маала осетнивост само на брадавиците немав отечени гради само брадавиците на допир ми беа чувствителни . Две жени кои поима немаа што правам и низ што минувам ме прашаа дали сум бремена , сум им личела така Тоа ми беше најголемиот симптом , никогаш никој претходно ми нема кажано такво нешто . Правев домашен тест на 9 ти ден од иуи со сенка од линија , го повторив на 10 ден со видлива линија . Еве сме 11 та недела и уживаме со бебо Со среќа и нека не ви бидат показател симптомите еве јас скоро и да немав
Со лесно и да се израдуваш! До кај сме? хмммм... до болни гради како и секој месец пред мензис и болки во јајници...
Тенк ју Ама и најдов @Stressed Out ми пишала TSH, FT4, ATP-o, Cortisol, FSH, LH, Prolactin i Testosteron
Луѓе....добив јас... нели со дабростон не се добива? Оскудно е ама добиено е Тест ќе правам со терапија продолжувам. Следен пат го правиме ова припрема беше