Јас сега кога правев трета го земав претходниот отпусен лист и на него пишува дека е правена инсеминација....Ти како си?
Мхм.. епа добро ќе видам ако можам побрзо да го земам многу чекање е тоа. Ок сум нема ништо сега за сега преокупирана сум со документацијата за ивф при крај сум, ќе поднесувам, освен ако не ме изненади последнава иуи, но не се надевам многу бидејќи помината ми беше овулацијата кога правев
Девојчиња дали после иуи ви дадоа антибиотик, колку и каков? Мислам дека ми дојде мн.апчиња...сега имам прилично мака со желудник и храно-провод
Antibiotik ne mi dale....osven posle hsg,na prvata inseminacija dabrostan i aspirin...na drugite 2 nisto....
@Stressed Out како си, се опорави ли од интервенцијата? Ајде сега со нови сили за нови победи @Dance27 ти до каде си ? @KonstantinaM е активна па знам што и се случува... Некако вас 3 ве мислам и реално соживувам затоа што заедно влеговме во постапкава, и почнавме инсеминации А и @LunaGrey ја мислам исто така Поздрав
Поздрав мила Како си?? Јас имам уште една иуи за правење,ке ја правам во Октомври ако повторно биде неуспешна ги правам во фонд и ке си чекам ваучер
Монче ,се опоравив да,докторот ми даде примолут нор по 10 дена 3 месеци да ги пијам,после 2 циклуси рече да почнеме да си пробуваме,се си мислам да се фатиме и одма со инсеминации да ги докомплетираме да не би губела време,ти како си?
Знаеш дека заборавив ))) оптеретена сум со документацијата за ивф и скроз забораив. Инаку во среда ми е ден за (не) добивање, а немам никакви симптоми, дури ко за чудо ни градиве не ме болат.
Супер, терај си со иуи и јас мислам да си продолжиш, сепак поверојатно е да биде со иуи поготово по интервенција. Мислам ќе биде А што се увиде по лапароскопијата, или ти нешто заради каналите правеше? Јас правев 4 та иуи на 12 септември а во меѓувреме спремам документи
Ајдее заедно почнавме и заедно да одбројуваме 9 месеци Јас многу се израдував кога прочитав за @0ли-честитки она секогаш е тука за нас,па ако има време нека ја сподели и тука радоста и нека ни даде некоја подршка
Имав чоколадни цисти ми ги извадоа,докторот сметат дека можно е да правеле проблем,каналите не ми ги видел и то малку ми е криво,бидејќи имав хсг и беше уредно ама после компресија ми пропуштија јајцеводите,затнати ми беа,ама ете тој не пуштил контраст не ги проверил,требаше да му напоменам можда нз,тој беше фокусиран на матката и цистите
Тука сум, ве следам Не губете надеж, верувајте дека ќе дојде вистинскиот момент бидејќи навистина ќе дојде. Сè што поминуваме вреди. И инсеминации, хистероскопии, лапароскопии, терапии, прегледи, чукања по триста врати по болници, сè поминува, знаеме за што го правиме сето тоа. Желбата мора на сите да ни се оствари, затоа нема предавање Ви ја пуштам сета среќа да си ги видите двете црти што побрзо Знам дека некогаш изгледа сè безнадежно, паѓаме, но и продолжуваме бидејќи само упорните успеваат
Jas ja pravev tretataa inseminacija i se nadevam da e uspesno.Za prvpat prokrvavev i imav bolki dodeka me pregleduvaa.. Daj Boze i stiskam palci i za drugite .Mi rekoa posle dve nedeli da napravm test ....srcevo mi cuka 100 na saaat