Ајде аирлија...со плод да заврши јас чекам да (не)добијам после 4-тата иуи ама ниту гради ме болат ниту ништо. Осеќам само мали пецкања во јајниците и ми се појавува фистула една на препон пред секоj циклус и еве ја пак, така да...мислам не ќе да е нешто поразлично од минатиот месец ама тоа е ќе тераме се до успех па мајка Јана нека е
Горе има едно знакче како лупа, така можеш да пребаруваш. Не знам како е на компјутер, но на телефон горе лево има иконче.
Девојки, јас не издржав 2 дена порано го направив тестот (self clear) и покажа негативен...остаува да се надевам до сабота и да продолжам со утрогестан.
Имам уште едно прашање доколку може некој да ми помогне во дилемата...колку е важно утрогестанот да се става во исто време? ставам по 1 од 200 но се случува да го ставам во различно време од денот
Јас ставав навечер пред спиење. Така барем подолго стои не истекува одма, а насабајле ќе ставев ќе полежам пола саат и чим станам тоа истекло. Затоа поубаво пред спиење
Девојки помина и мојата прва инсеминација. Се одлучив за Др Лазаревски во Систина на 18.09.2019......сега чекам... Кога е најдобро да се прави тест. Треба да не,добијам бар до 3 октомври
Јави се во сиситина ќе ти кажат. Јас минатата недела се јавив ми требаше само една консултација без да ме прегледува, ми закажаа термин на 30 октомври..така да.. не ни помислувај за следна недела
Nema otkazuvanje , odime do kraj i samo hrabro, kaj pravese iui, jas vo drzavna, samo razlicni doktori, se nadevam sega ke bide ...
Не, а не ни сакам тест, кога ќе го видам со една цртка паѓам во депресија и многу ми е тешко тој ден. Ќе чекам уште 3-4 дена, јас имам доцна овулација и секогаш добивам покасно.
Нема да добиеш ни порано ни покасно тек тамо некогаш како доаѓа после 1 година....е така! а терминот кај Лазаревски таман ти е за срцева реакција да чуете