Devojki deneska 15 ti den od insemenacija povtoriv beta 170 e.Ve molam za mislenje sto mislite? Neli treba da se dullira za 48 casa a mene mi e makce poveke od duplo?Dali e ok?
zdravo devojki, denes e 12 den od insiminacija, napraviv test no pokaza negativen..Dali da proveruvam beta za 2-3 dena ili nema potreba dovolen e testov?
Samo sto dobiv rezultati.... 256 Uste ednas dokaz deka koga najmalce se nadevas toga se slucuva... iskreno ovaa inseminacija mi bese so najmalce mislenje i cuvanje, predhodnite dve lezev doma a ovaa digav paketi, rodenden mi se pogodi 4 dena so lugje, ne bev sednata... i koga eve go ke si puknam od ubavina, na site vi posakuvam da gi vidite tie 2 crticki ❤❤❤
Ti blagodaram od srce ❤ Vo remedika kaj dr.Snezana Stojkovska, zakazav prv pregled za 2nedeli, edvaj cekam.
Здраво на сите. Нова сум на форумов и не би сакала да не има се повеќе и повеќе туку без никаков проблем да си останиме труднички. Сега ке ви ја кажам мојата историја. Во 8 недела од бременоста ми е констатирано мисед абортус и во понеделников направена киретажа. А пред тиа 3 години се обидувавме за дете ама никако. Сега даде господ таман се израдувавме и ми кажаа мисед. Мислам поголема болка од ова нема. Прашањето ми е сега после колку време ке можам да направам Инсеминација и каде би ми препорачале.
Jas imav spontan so bliznaci vo 22ra nedela, tocno go znam cuvstvoto... zal mi e mnogu ama ete nekogas taka treba da se sluci. Neznam so spontan do 11ta nedela kako e, mislam deka e do 3 meseci. Mene mi bese 6 meseci ama jas imav bukvalno poragjaj na box 5 saati pa posle mi ja vadea postelkata itn itn... Posle se obiduvavme i nikako ne sakase da fati i eve posle 3ta inseminacija konecno dve crticki. Ama posle losoto iskustco mnogu e tesko da se izraduvam dodeka ne se porodam. Za zal mislam deka site so spontan istoto go cuvstvuvaat. Samo opusteno, i se ke dojde koga treba da dojde.