Јас пиев исто. Нема никакви нус појави. Кога ми ги дадоа ми напоменаа да не читам има и зошто. Немој да читаш! Инаку се супер - подобри од кломифен. Поз и среќно.
Првата Иу Prvata IUI ja praev vo Plodnost i bese neuspeshna. Sega naredna ke pravam vo Sistina kaj Ivanovski.
Dosega dva pati imam odeno kaj nego, profesionalec so eden zbor... Iskusen, odgovoren, znae kako da te opusti neli oti site nie odime epten stresirani, isplaseni... Godini nanazad gi citav iskustvata so nego i nemase slucaj nekoj da se pozali od nego
I jas go delam istoto mislenje, navistina e mnogu dobar kako doktor, a pred se kako licnost. Samo pofalni zborovi imam za Doktorot.
Леле немој одма со негативни мисли... Стој цврсто и биди сигурна по патот што го одиш и ти и ние. Со позитивна мисла и со верба ќе успееме сите. Ете можеби и дај боже по трета нека ти биде среќата да си видиш позитивен резултат. Во наредните денови опушти се и уживај до денот кога треба да направиш тест. Ти посакувам успех
Vcera pomina mojata vtora inseminacija... mi dadoa da pijam aspirin, metformin, folnata kiselina i plus antibiotik. Za prvata inseminacija vo new born ne mi dadoa antibiotik a sega vo sistina mi kazaa da oijam 3/4 dena... dali nekoja od vas posle imseminacijata piela?
Ти посакувам успешна инсеминација. И мене во Систина ми дадоа антибиотик да пиеме со сопругот 3/4 дена, а во Плодност не. Кај кој доктор ја праеше?
Vie kaj koj doktor pravevte i koga? Mene i na soprugot ni dade da pieme tricef antibiotik no koga go pobarav vo aptekata mi kazaa deka bil jak i slicen na penicilin a jas sum alergicna na penicilin i zatoa zemav drug ( eritromicin)
И јас правев кај Митко Ивановски И мене ми даде Трицеф од 100 мг, 2 пати на ден да пиеме, но не можев да најдам во аптеките од 100 мг и пиев 1 на ден од 200 мг.