@gordence* @Lunna28 не се секирајте, подвижност ако била океј, па дали биле 2мил или 4мил боже мој.. Битно да се движат и да се сретнат со јајце клетка во право време. Ајде мислете дека се ќе биде како треба. И јас денес правев трета во Њуборн успешна си викам јас Пуштам убави мисли за сите нас!
Фала ти Се надевам дека и мојата наредна ке биде успешна што беше кај тебе причината за биохемиската или незнаеш?
Јас ги имам направено сите јспитувања и тромбофилија и генски мутации и амх се е во ред , ама несака и несака нешто се има заинатено Не се секирај нема правило за ништо , само позитивна мисла , ти посакувам среќа на следната
јас уште си ги чекам резултативе ,само на тоа мислам... Фала ти и јас ти посакувам среќа со ваучерот и инвитрото Кога тогаш ќе биде мора така да мислиме
Nisto ne kaza, pazam kolku mozam da ne krevam tesko, ama sekojdnevnite obvrski gi obavuvam, ne lezam.. Tebe ti dade preporaki?
Ne znam, ne ispituvavme, ednostavmo nisko bese bhcg na 14 dena i se znaese od odma deka e biohemiska. Vi posakuvam na site pozitvni testovi za dve nedeli
I jas taka ne nekoi strasni bolki ama odvreme navreme gi custvuvam.. So terapija pocnav naredniot den so progesteron gelot, ovunorm, folna.. Koja e tvojata terapija, i koga pocna ti?
Здраво јас правев инсрминација вчера и немам некои болки но одврене навреме осеќам некоја како напнатост во долниот дел на стомакот, незнам дали ми е сугестивно или од инсеминацијата...
Ee sega sekoe telo razlicno deluva kaj nekoj ke ima nekoj ne ...eve jas tek duri od denes pocnaa da mi namaluvaat bolkite vo polovinata ....gospod da e so site nas i toa e ke cekame dobri vesti
Терапијата ја почнавте два дена по инсеминација колку што ве сватив? Антибиотик дали ви дадоа, зш јас почнав одма истиот ден со терапија и антибиотик три дена.
Da da po dva dena a za antibiotik ne samo tie sto gi pisav...ne znam zosto ti dale antibiotik ..a kade ja pravese?
Антибиотик се дава за превенција од инфекција, јас правев 5 инсеминации и пиев антибиотик после секој процес