Pravev inseminacija pred 14 dena, i denes imav malku, nekolku kapki sveza krv, i odvreme navreme imam bolki kako za pred dobivanje.. Sto mislite?
И денес можеш да направиш и Бхцг и тест преку урина, од тие што се за рана детекција, не мора со прва урина. Ти посакувам среќа
Da pravev i negativen e kaj mene toa e toa odime ponatamu ti sto napravi da ne ispita ili da ne napravi test preku urina?
Јас сеуште немам добиено ама мн се мали вредностите со тоа што во недела и јас ќе добијаам Тоа е тоа одиме понатаму само позитивни мисли нема откажување...бацки за тебе
Dragi feminki dali nekoj ima iskusyvo so fsh pokacen i lh 13.8 i 13.6 pa doktorot mi predlozi da se pravi insemenacija a veke 1 god prirodno nemozam da ostanam bremena ,i dalinae.ovie dva hormoni najbitni
Целиот хормонален статус е итекако битен , секако и овие два хормони , мој совет е да си најдеш доктор во кој ќе имаш доверба и да го слушаш што ќе ти каже ако веќе е помината една година не губи време , ти посакувам среќа
Девојки, дали знае некоја од вас, колку е цената во Авицена, за хепатит Б, Ц и хив? Или некоја друга лабораторија што работи попладне?
Железничар и пролет само со лична карта 300 ден. Њу борн 1500 или 2000 ден, не сум сигурна точно колку плати мм. За авицена на знам, побарај, би требало ценовник да има.
Во железничар ти е најефтино , од 7 и 30 работат 300 ден со лична карта , инаку другиве мислам околу 1800 - 2000 ден
Од приватните во Њуборн е најефтино, 2000 денари. Во другите е поскапо. А во железничар е 300 денари само со лична карта.
Здраво девојки, ве молам да ми кажете дали за добивање на ваучер мора инсеминациите да се прават преку еден месец или може последователно? Фала многууу
Дали има некоја фемина која забременила со инсеминација во прва бременост и повторно правела инсеминација после породување? Која е процедурата, испитувања кои се потребни и сл.