Битно и првата инсеминација ти фатила од прва. Жално што така завршила, но ете си имаш бебенце. Прашувам затоа што се изначитав искуства, ама никаде не видов дека некоја од прва останала бремена, демек, колку повеќе правиш толку се поголеми шансите за успех. Незнам, јас правев пред некој ден, првпат, така да ќе чекаме резултати.
Да ти се придружам мила, втората ја направив во вторникот и се надевам на позитивност... Каде ја правеше и кога?
Ајде со среќа срцка, да видиме и двете позитивни резултати. Кај Трајковски во понеделникот правев. Сега чекаме
Дали на државно се прави инсеминација? И дали може да се направи со моја желба. Не дека не можам долго да останам бремена, ама сакам што побрзо да останам.
Да,се прави,јас сите 4 ги правев на ГАК пред година ипол...ама сега до нова година нема да прават ниту иуи,ниту ивф поради ситуацијата со Ковид... така да ако ти се брза,имаш само приватна опција.. Не се почнати и нема да почнат до Нова година најмалку поради ситуацијава со ковид Поздрав девојки... Ми останаа 2 стоп инекции Прегнил од по 5000... Од Косово ги земав,пошто кај нас нели ги нема,но не ги искористив.... Ако на некоја и треба нека ми пише во лп.. Поздрав и со среќа на сите,дај Боже сите да успеете од прва,втора иуи...
Здраво ни треба да направиме спермокултура , каде најбрзо се добиваат резултатите и како оди со закажување по приватниве ?
Zdravo zencinja Nova sum na forumov, i probuvam da se snajdam nekako, mn cesto sledam, megjutoa sega helllppp!!! Pravev inseminacija na 30.09, vekje e pominata edna nedela i sum so terapija od utrogestan i aspirin. Se prasuvam dali e rano za bilo kakvi simptomi da imam dokolku e se vo red, bidejki samo gradite premnogu me bolat i mi se topli bradavicite ko da imam temperatura.Imala nekoja slicno iskustvo???
Симптомите за добивање циклус и бременост се скоро исти, па затоа само опушти се и почекај уште некој ден пред да направиш тест. Покриена си со терапија што е најважно. Стискам палци за позитивен тест
доктор Сотир, и премногу пофални зборови за него, задоволна ептен... тестот ми е купен, ќе го правам утре наутро.... се надевам на ||
Примав кломифен 3 ден по 1, реагирав многу добро, 12 ден инекција и 13ден инсеминација, ти благодарам мила, веќе сум преполна со негативни тестови овие 5год, се надевам ќе завршат веќе....