Falaa ti ❤ Mislis deka so ovaa beta se bliznacinjaa No jas pravev iui na 30sep. A beta ispitv na 22.okt. Pocekav malku poveke zato so i ciklusot mi e na 32den. Mi se cini da sum okolu 3nedeli
Девојчиња,само едно инфо за оние кои треба да прават хистеро/лапароскопија дека на ГАК се почнати(тие може пооднамна почнале ама јас вчера бев и ја гледав гл.сестра кај Тофоски како ги спрема пациентките за програм) Чисто како инфо,може на некоја ке и помогне.. П.с мислам дека и со инсеминации се почнати !! Позз❤❤
Ќе може ли да ли кажете цени за инсеминација по приватниве клиники...? Плодност, Њуборн, Ремедика....? Тенкс а лот
Лани правев инсеминација во Ремедика, беше 11500 со вклучени прегледи, а летово во Њу Борн околу 12000,исто со прегледи, тука имаат секогаш попусти за редовни пациенти.
Њуборн, 12 500 денари, вкупно се. Само инекцијата се доплаќа. Мислам дека сите други се поскапи, но не сум сигурна. Јас до сега три правев таму, последната планирам да сменам, не знам уште само каде
Девојки, тие што правеле и се сеќаваат на првите симтоми од успешна инсеминација, ве молам да ми ги пишете. Фала.
@pikabu5 јас имам правено во плодност 2 инсеминации во јуни 2018 и февруари 2019 год. На првата ме пратеше матичен доктор и таму бев само за инсеминацијата а за втората бев кај др Кристинка. 9000 денари беше тогаш само инсеминација и плус си доплаќаш за прегледи и за стоп инекцијата. Моите беа неуспешни па потоа аплициравме за инвитро и добив ваучер и додека чекав да добијам циклус за да почнам со инвитрото сум останала бремена природно.
Devojki, ve molam za info Dali nekoj od vas ispituval kariotip na klinika na gak I Koja e cenata? Vi blagodaram