Ааа, ок тогаш, јас мислев од прва. Како и да е, еве се фатило, се исплатило за секое чекање. Јас имам правено една и сега после празници пак ќе пробам. Со среќа на сите
Честитки и од мене, ти посакувам да си имаш школска бременост Може ли да ни дадеш повеќе инфо за постапката? Знам дека ова ти е четврта, ме интересира колку размак имаше од третата до последната инсеминација? Колку мм ендометриум, колку време после стоп инекцијата правеше инсеминација и кај кој доктор? Цела постапка мила ако можеш, на сите верувам ќе им биде од корист
Па не, премногу е рано за симптоми. Некои благи болки како пред добивање, што до некаде и ме заплашува. Ви благодарам на сите, освен на докторот и на маж ми немам кажано на никој и секако со вас морав да споделам. На сите ви посакувам уште поубави работи.
@Beatris , честитки од срце. Те читав од поодамна, и баш ми е мило за тебе. Ти посакувсм лесна и школска бременост
Здраво на сите, ве читам сите со искуства па да прашам и јас нешто Подле 4 год обидувања без апсолутно никаков проблем кај двајцата, на 16ти направив прва инсеминација во плодност. Дали е чудно тоа што не ми испитуваа хормони пред иснеминација, дојдов 14ден спонтан циклус се беше супер докторот рече одма правиме инсеминација. Дали има врска тоа што не ми испитуваа хормони ? И уште едно прашање дали некој тука има искуство со користење Crinone gel после инсеминација ?
Здраво девојки. Дали некоја има успешна инсеминација во Плодност и кај кој доктор? Исто така ме интересира кои испитувања се потребни за инсеминација?
Разлистај наназад низ темава мислам дека имаше позитивни искуства во плодност. Испитувања пап, брисеви, хормони, хсг, спремограм и спермокултура. Но мислам дека најдобро избраниот доктор да ви каже што се испитувања ќе треба да направите. Со лесно и со среќа
Воопшто немаш испитано хормони или само при постапката?Важно е да имаш хсг(проодност на канали направено)...брисеви,хепатити и хив испитано.
Nie imavme takva dijagnoza I tri neuspesni inseminacii uspeavme so tretoto invitro a na temata spermogram imam pisuvano kako go sredivme spermogramot od astenozoospermija dojdovme do odlicen spermogram
Прво терапија за подобрување на спермограм(за три месеци со промена на исхрана, физичка активност и суплементи сигурно ќе се смени) па потоа инсеминација
Неуспешно, докторот океј, се убаво од негово страна,повторно правев ама кај Поповски, и веќе ги поднесив документите за Ифв, чекам веќе одговор
Ти посакувам позитивен одговор и што побрзо да си останеш бремена ❤ На овај или онај начин, најбитно е да си ја исполниме целта