Женска интуиција ако имаш дека има бременост сигурна сум дека ќе не израдуваш со убави вести. Само позитивни мисли и се ќе биде во најдобар ред.
Чупиња да ве прашам..Дали има некоја процедура за инсеминација т.е дали треба претходно да е средено се хистеро/лапаро за да ја направат? Имам лева тотална опструкција па сакав да не клукам за џабе кломифен барем да пробаме со инсеминација некој месец па да ги имам чисто направено за пред инвитро оти искрено не ми се губи време веќе.. За операција некако се премислувам и искрено не би ја правела ако може и без тоа..2ра година ни е ова со една бременост за жал неуспешна.
И јас се чудам. Ама прашав само една лабараторија има за испитување и треба да одам по соседните градови. Ама веќе ќе треба да испитам не ме држи место
При постапката сега не испитував, инаку имам се испитано и во ред е се. Како и да е неуспешна беше сега да се надеваме на втората
Be-yO-nCe, јас кога бев на консултации за инсеминација , докторот ја виде снимката од ХСГ и ми рече првин хистероскопија , па тогаш инсеминација
Дали некоја скоро правела инсеминација во Ремедика која е цената и дали испитувањата се вклучени во цената? И дали треба корона тест за постапката?
Еве јас да се пофалам со прва и успешна инсеминација. Денес бев на преглед и ми потврдија. На сите ве посакувам што побрзо да го осетите ова преубаво чувство
Од денес почнувам со кломифен....7 дена , па треба да одам на фоликулометрија , па инсеминација , дали има некој друг во постапка за дружење