Јас денес бев на инсеминација. Сега ќе чекаме две недели. Ајде вас со лесно се да биде како што треба
Jas piev isto klomifen od 3 den do 7 den,potocno do sabotata,vcera bev na folikulometrija na 11 den i bea prsnati napravivme inseminacija vednas.Se nadevame ovoj pat na pozitiven test Inaku ova ni e treta po red vo newborn, nemame nikakov probem jas i partnerot.
Cuco91...ти посакувам оваа да биде успешна...а стоп инекција не примаше ? Мене ми рече докторот од 2 ден да примам кломифен ,7 апчиња вкупно да испијам...хм..се замислив , а скоро сите пиевте од 3 ден до 7
Zenichki dali osekjavte neshto posle stop inekcijata , jas sabajle imav gadenje mnogu i ushte me drzi taka
Zdravo devojki, kje ve zamolam dokolku nekoj znae da pise dali za inseminacija na GAK treba da se nosi materijal od prethodno ili mazot direktno tamu dava? Fala mnogu
Јас ништо немав нешто несакани ефекти од стоп инфекцијата хориомон примив мускулно. Прочитај го упатството дали има несакани ефекти и обавезно слушни се со докторот да не случајно нешто треба да направиш.
Prvata inseminacija i vtorata primiv stop inekcija,potoa se spremavme za treta i piev letrasan mislam se vikaa i stop inekcija primiv no dr.TRajkovski me predomisli da probame toj mesec prirodno i nenapravivme , sega treta inseminacija samo so climifen i toa ednas dveno neprimiv stop inekcija bidejki bea prsnati folikulite imase izliv
Dobro pominav, me ostavija da lezam skoro eden chas mi dade vaginaleti Utrogestan navecher i nasabajle da si stavam voedno pijam i samo folna kiselina i molam boga Od sinokja osekjam kako bockanje od vreme na vreme eve i sabajlevo ,neznam zoshto taka ..
Мислам дека е нормално малку болка да има после постапката, така што мислам дека нема место за паника ама еве ако има некоја друга искуство нека сподели. Мило ми е што сте поминале добро.
Јас средата бев на инсеминација така што рано сум уште. Пијам терапијата тоа што ми препиша докторот и во главно си терам се најнормално како ништо да не било. Само гледам да не кревам тешко нешто другите работи редовно терам. Дури и поубаво ми е да сум на работа да не мислам цело време на тоа. Ќе поминат брзо две недели па да сме со две цртички II