Кој е прв за тест ?Кој ќе го крши мразот...јас сум последна за сега, ќе се изначекам...дај боже сите да си успееме , да се израдуваме
Dechki za test posle inseminacija najubavo e Bhcg ds si proverite vo.bilo.koja labaratorija. Taka ke znaete najsigurno.
Јас почнав да си осеќам симптоми како за добивање, гради ме приболуваат, нервозничка сум и уште од инсеминацијата осеќам болка во јајниците ме сечат не знам зошто. Ама сепак додека не видам да ми дојде се надевам.
@MNoris и јас сум петок. Четврток треба да завршам со Crinon гелот па здравје петок тест. Лелее како пишувам мислењево трема ме фаќа
Нема врска утрогестанот. Утрогестанот е прогестерон, а хормонот за бременост е бета хцг. Ви посакувам висока бета на сите што сте во исчекување. Не барајте симптоми, пробајте само да се најопуштени што можете.
Self Clear зедов , не покажа ни пребледа црта , петок ќе проверам пак ама мислам дека треба да се помирам и да се подготвам за следна борба , така нешто ми кажува одвнатре
Познато ми е чувството, ама пак ќе кажам почекај си. Со првата бременост која за жал не ја изгурав до крај, ми покажа ептен бледа позитивна линија а ми доцнеше 3 дена. Во секој случај јас би почекала да задоцни циклусот па после тест. Не си прави дополнителен стрес, уживај, можноста не е исклучена додека не видиш менструална крв.
Леле и јас имам исто чувство дека борбава ќе биде мнооогу долга. Ајде ајде стискаме палци Господ ќе ни помогне на сите❤️
Pre pre rano si go napravila, mene denta koga imav implantacisko (13 den) tek mi pokaza slaba linija.
Многубе рано другарке..ти чинам саботата правеше ,значи во сабота најрано тест...сега секако ќе покаже негативен , ама во петок кога ќе провериш преку крв дај боже да е позитивен ,еве стискам палци за тебе
Имам менструални болки,Градите престанаа да ме болат, во долниот дел си осеќам како и секогаш дека се спрема лошата тетка, си ги познава знаците на телото, дај боже да се лажам ..
Ama znacite se isti! Bukvalno isti! Ne mozes da razlikuvash. Opushti se. Gledajte si serija nekoja labava so soprugot znam deka ne e mozno da ne mislish na toa