Девојки можно е од утрогестанот да не ми дојде точно ? Уште утре сабајле имам , а теткава не ми е дојдена, секогаш ми е точна ,си запишувам ...
Da da mozno e da ti docni eve i mene po vtor pat taka po 2 dena mi docni.Inaku i jas pravev test negativen i tretava inseminacija neuspesna za zal
Во саботата примив стоп инекција имав еден водечки фоликул од 22мм еден од 16 и еден од 14. По совет на докторката одлучивме да се обидеме природно без инсеминација. Имав болки и вчера мислам дека е од овулацијата ми рекоа да очекувам во недела, но имам болки и денес. Дали некоја од вас има слично искуство ? Дали болките се нормални? Прв пат примам стоп инекција и незнам што да очекувам
Јас исто имав болки 3 дена...ама тоа го препишував на овулацијата .Јас така мислев ,не сум се консултирала со доктор
Јас имав болки после стоп иннекцијата исто два дена за време на овулацијата, ама бев и на инсеминација па мислам дека комбинирано ми беа болките. Ама мислам дека е нормално да се јават болки, рачунај некогаш без стимулации инекции при овулација се јавува болка не пак со стимулации. Ви ја пуштам цела среќа на светот
Сега сакав да ви пишам , испитав преку крв и ништо девојки , а лошата тетка уште не ми е дојдена ...Ве гушкам сите , нареден пат сите ќе се израдуваме
Женички мои што мислите за инвитро на природен циклус?Во петок сум на консултација кај докторот па планирам да го прашам дали е изводливо овој месец да го направам тоа, да и ако не биде од тоа да си продолжам со инсеминациите ...