Женска те гушкам ајде нареден пат повторно заедно ќе се бориме. А зошто да брзате со инвитро? Не би знаела да ти одговорам прашај го докторот ќе видиш што ќе ти каже. Како и да е само без разочарување и главата горе ќе се радуваме сите и тоа многу наскоро
Многу ми се долги процедурите со инсеминација, предходно така ми поминаа 2 години со ајде ќе биде овој месец, ајде нареден...Ајде ќе ви кажам што ќе направам ❤️
Јас имам уште неколку денови до тест...градите ме болат исто како пред добивање , па ќе видиме...бев убедена дека ќе си успееме сите , сега не знам што да мислам...ми останува да се надевам
Денеска цел ден ми е никаков...мислев секој момент ќе добијам , често мокрам и имам симптоми за добивање , па се мислам сабајле ми е 11 ден да направам тест да не се мачам...не знам дали би покажал точно
Јас би ти рекла да не правиш почекај барем еден ден да касни. Најди си занимација за да не мислиш на симптоми. Мене мм ми е многу голема подршка цело време правеше нешто за да не мислам на тоа. Не седете дома шетајте ако сте во можност. И знам дека звучи како клише ама опушти се и да ти дојде не е крај на свет. Дај боже да не ❤️❤️❤️❤️
Знам дека е така...и оваа работа од дома ќе почне да не излудува...за се најдеш време да размуслуваш .Ќе си почекам уште некој ден , па ќе видиме ...малку се охрабрив кога прочитав дека над 35 год , за ваучер барале само 2 инсеминации ...ако е точно тоа , тогаш е добро
Еве ме и мене да се пријавам, ми дојде . Сега следува консултација со доктор, па можеби уште едно хсг, бидејќи од последното има поминато година и пол. Нема предавање, одиме до целта .
Никако предавање сме тргнале по патот ќе стигнеме до дестинацијата. Е сега можеби не е пушка прав патот има и кривини ама и нив ќе ги поминеме
@Damjana5 не си прави стресови пред време. Знам дека си нестрплива ама подобро почекај уште некој ден. Дај боже со убави вести да ни пишеш.
Може да се направи и втор пат ако е потребно, ќе видеме што ќе каже докторот. Проблемот кај мојата туба е што задржуваше некоја течност што се изливала во матката и била токсична што оневозможува забременување. Правев лапароскопија и ми рекоа дека не ја извадиле тубата туку дека ја репарирале ама не се знае до кога ќе оди...единствен начин да дознаам мислам дека е хсг