Мое лично искуство не, но колку што сум читала не е ретко да има крварење во првите медеци од бременоста. Може е имплантациско, или некое хематомче да имало па да треба да се исчисти. Ако лежи и одмарај. Ти ја пуштам цела среќа на светот. И дај боже со убави вести вторник
@Vaa ако крвариш тркни на дежурен да те видат на ехо и да ти дадат соодветна терапија, не чекај до вторник.
Здраво девојки нова сум на форумов па сакав да прашам ваше мислење со материјал од 35Мил дали се зголемуваат шансите за бременост инаку ова ми е прва инсеминација со стимулација и сега чекаме ,поздрав
Prva mi e za vtoro dete pravev vo Sistina, trebase Lazarevski ama on e na boleduvanje pa kuzeska mi ja pravese. Ti?
Me interesira kaj nekoi devojki sto pravele prethodno ins. Dali imale pokacena temperatura? Ne e mnogu ama ja osekam 36.9 merev sea e.
Јас имав мало покачување на температурата на 6ти и 7ми ден од инсеминацијата. Ми варираше од 36.9 до 37.6 - ова е највисокото што измерив иако многу кратко траеше. Најчесто беше 37.2 степени. Дури имав и симптоми на блага настинка. Ми течеше многу водлест секрет од нос и имав болка во грлото + продуктивна кашлица последните ден-два. За 5 дена отприлика ми се смирија симптомите и се вратив во нормала. Не знам дали беше поврзано со инсеминацијата или беше само обична настинка во многу деликатен тајминг.
Pa i mene vcera i denes mi e taka nekako chudno, cuvstvuvam zestina i nekako premorenost. Merev vcera 36.8. Denes pak isto taka se pochuvstvuvav pak merev temp. 36.9. isto i malku grloto ko da mi se zasushuvashe denes i pritisok cuvstvuvam.kaj jajnicite.
Пробај да одмораш и конзумирај течности во вид на домашни супи, чаеви, цедени сокови. За притисокот кај јајниците е нормално. Јас цело време имав болки во долниот дел од стомакот и наизменично во пределот на јајниците. Дури и сега, на неполна 7ма недела имам повремени болки. Не обрнувај многу внимание на тоа, нормално е. Ти пуштам среќа, сè да биде во најдобар ред.