Srce malku me plasat gradite sto me bolat mnogu posebno bradavicite,nozete kako da ne se moj menuvam raspolozenie mn mi se place ama uste se nadevam ti koja terapija ja primas? Imam procitano deka dodeka stavame utrogestan mozno e da kasni menst. Veke nemam pamet ako mi veruvas
Многу ми е жал, но како што кажа и @Damjana5 добар знак е што имало бременост. Нема предавање главата горе и се ќе биде во ред. Одмори се сега месецов посветиси се себе малку и ќе видиш додека да трепнеш ќе има и убава и успешна бременост
Utrogestan 2x1, vitamini femibion. Plus na pocetokot tri dena piev antibiotik. Isto prvite nedela dena piev aspirin ama mnogu mi bese loso od nego..
Sakam koga ne se gubi nadez. Jas godina ipol sum vo obidi I samo vedra misla I bez razocaruvanje. Ti posakuvam srekja I sto poskoro da ostanes trudna
Ideme napred so novi sili srce, jas ke vi pisam za 2 dena mislam deka 11 den od iui e rano, nema otkazuvanje za bebence, te gushkam ❤
Napraven test so urina na 13 den od IUI e negativen,ideme napred so novi sili do bebushka,Na site sto si cekame Gospod ke ni dade
Jas. Prvoto dete mi e dobieno so inseminacija kaj nego. Prvata zavrsi so biohemiska, vtorata bese uspesna. Srga sum povtorno kaj nego, cekam da se vrati od odmor.
Дали си задоволна,јас одев год и пол кај Јорданчо Иванов но сакам да се префрлам кај него и таман за втора инсеминација
Draga kako bi mozela da ne sum zadovolna od nego koga imam dete blagodarenie na nego Sekoj sto ke dobie bebe od bilo koj doktor ke bide zadovolen. Bi ti rekla da pojdes na info razgovor da se konsultiras pa da odlucis chovekot ne zbori mnogu, iskreno posle alapacha ginekolog koga otidov kaj nego, mi godese negovata energija. Bitno mi bese da uspeeme ne da si praime muabet. Se nadevam deka i za vtoro ke uspeeme.
Vo pravo si no nekogas e vazen i pristapot i zainteresiranosta na doktorot ,Jordanco isto taka e dobar megutoa cuvstvuvam kako da ne e mnogu zainteresiran za mojot slucaj ,naprotiv mnogu negativen inako i jas i soprugot nemame nikakov problem ...Zatoa i te prasav vo toj pogled
A jordanco ne e poveke za pregledi na bremeni i poragaj? Ne znam dali e on ekspert za reprodukcija, taka sto ne mozam da kazam bilo sto za nego. Javi se zakazi si konsultacija kaj Lazarevski pa odlucete
Здраво девојки, Се договорив со докторот за инсеменација, така да наскоро ќе ви се придружам Кај мене АМХ е добар, но докторот сепак ми препиша Clomid 50mg x 5 дена, за да се осигураме дека ќе има овулација, има некоја вакво искуство? Сакав и да ве прашам дали е непријатна или болна процедурата, незнам што да очекувам...
Прво,ти посакувам многу среќа,и успех. Околу процедурата,не е воопшто болно само за мене беше можеби малку непријатно,јас месецов ќе правам 2ра инсеминација,така што ќе си се дружиме и подржуваме