Uste ne, ako ne dobijam do ponedelnik ke idam ❤❤❤mozno e da mi kasni nekoj den od vaginalnite, vi pisuvam obavezno sto i da bide ideme ponataka....
A neli ti kazaa da pravis preku krv? Radi terapijata e bitno, ako primas utrogestan mislam sprecuva za da dobies (ako ne daj boze ne si bremena).
Da da taka treba jasno mi e, Znam srce deka treba preku krv,idam vo ponedelnik, denes mi zavrsuva terapijata ❤
Sekogas mi e tolku ubavo na dushava koga ke procitam deka tuka imas potpolna poddrska,mnogu soveti,spodeleni intimni iskustva,od mnogu DAMI...Site se borime za edno nesto,bebushka, i veruvam deka Bog site ke ne blagoslovi so bebence vo racete
Devojki, predhodnata nedela napraviv insemiinacija, 8 dena posle imav kafeaven iscedok eden den i nisto posle. Dali vi se slucilo istoto? Da ne e od kateterot? Drugi simptomi osven gradive sto me bolat nemam nisto
Drzime sreka da se izraduvas i yi, a i nie so tebe Kade ja pravese ako ne e tajna i koja ti e po red?
treta po red, prvite dve kaj kuzevska, so clomid i bemfola.. i ovitrel Ova mi e tretta kaj Dimitrov. Vo priroden ciklus. Pijam glukofazh veke nekolku meseci po preporaka na dooktorot, fertilimin, provera, aspirin i methyl folat od sobstvena inicjativa. Dali e mozno da krvaris od kateterot posle 8 dena ?? Ne sakam da imam golemi ocekuvanja
Ne mozes da krvaris od katetarot posle 8 dena jas posle ovaa iui imav prviot den takvo krvche, pretpostavuvam od procedurata. i normalno deka ke imas nadez. Dali prvpat ti se slucuva da imas takvo kafeavko na brisenje? Ja da bidam iskrena sekoja bremenost do sega sto sum ja imala na 13/14 den od iui sum imala takvo potemno bordo na brisenje. Taka sto za mene toa sekogas e dobar znak. Implantacija nastanuva od 6 do 12 den, vo zavisnost koga nastanala ovulacijata. Stiskame palci, sledi si i drugi simptomi i izvestuvaj ne
Eiiii, znaci mozno e i dobar znak da bide. Nikogas do sega ne sum imala krv kafeav pred dobivanje. I nesto drugo imam ovoj pat sto ne sum go imala nikogas, bel iscedok od denot na inseminacija, celo vreme mi doaga kako da dobijam i imam celo vreme bel iscedok. Denot koga imas kafeav, posle toa prodolzi bel uste, od kako se iscistiv. I gradite me bolat i pocnat da me bolat malku pokasno od drugite meseci.. ne znaaam Ii zaboraviv, nikogas ne sum se zabremenila ovie dve godini sto probuvam za dete
Eve uste 3/4 dena izdrzi ke napravis test za bel iscedok ne znam. Chitav deka moze toa i da e znak deka se chisti matkata. Samo da vrodi so uspeh
Девојки, каде правеа вашите сопрузи инфективен скрининг, и колку чинеше? Треба утре да го направиме и нема време за упати и матични доктори. Благодарам
Во железничар амбулантата многу се фини на приватно 350ден. Само не знам за колку време резултати даваат
Хив, Хепатит Б и Ц, се тоа е 350 денари? Во Ремедика ми рекоа 1900 денари дека е. Огромна разлика во цена. Благодарам