Zasto da nemozes da se consultiras so dr jas sekogas zasto i da mi treba se slusam so dr trajkovski isto i so dr tatjana i pisam na nejziniot licen FB I mi odgovara
Женски јас денес ја направив втората инсемимација и тоа на ГАК ( првата ја правев на приватно )...да ви кажам искрено многу сум задоволна , се беше на време , персоналот супер фини...нема никаква разлика од приватно , освен во цената ...сега останува за 2 недели да пријавам и позитивен тест ...па уште толку да ги испофалам
Здраво, од овој циклус ќе се спремаме за инсеминација и се договорив со докторот да примам ампули за стимулација. Ме интерсира од кој ден се примаат и колку бр. ампули имате примано? И која цена се истите?
Здраво. Јас имав инсеменација на 15 ден од циклус. Од втори ден јас зимав таблети кломид 0.50 2×1 На 13 ден примив Прегнил 5000. Со среќа.
Мислам дека треба да се боцкам не да пијам таблети. Минатиот месец бев стимулирана со кломифен и имав добри резултати ама природно се обидувавме. Сега чекам да (не) добијам па да се договориме со докторот
Ќе ти се јави некој што знае повеќе. И јас имав 3 неуспешни природни обиди. Во понеделникот га имав првата инсеменација. Толку сум нетрпелива. Се надевам дека и овој пат ќе ти биде успешен.
Јас имам две операции лапаро-хистеро . На првата ми беше затворен десниот канал и сум имала хидросалпинг и најверојатно он бил причина за неплодност. Втората операција беше бидејќи имав циста на левиот јајник. По операцијата неколку месеци левиот беше заспан, а десниот е послаб. Срга со кломифенот одлично реагираше па ќе видиме.
Си поминала низ многу работи. Ви посакувам среќа. Ние сме со машкиот фактор, слаба подвижност. Се обидуваме 2 години и ништо
Zdravo Feminki jas sum nova na forumov, vo Ponedelnik ja imav prvata Insiminacija kaj dr. Stojan Organdziski Spodelete mi iskustva i kako ste zadovolni od kaj ordinacija Organdziski pozdrav
Mi prepisaa 2 x 200mg Utrogestan vaginalno gi stavam sekoe sabajle i vecer pred spienje.. I si odmaram pogolemiot del od denot lezam, a vie koga napravivte Inseminacija?? I kade ja pravevte
Пие само Spermotrend но немавме никакво подобрување на спермограмот. Ви посакувам среќа од целиот свет. Знам колку сакате да имате слатко бебе исто како мене.♥️