Честитки девојко со лесно бременоста, колку убави црткиии Едвај го чекам денот и јас кога ќе видам вакви цртки
честиткииии!!! со лесно баш ми е мило што од прва инсеминација е успешноо! ајде само вакви приказни да слушаме
Да ги охрабрам сите идни мамички да не чекаат многу и да пробаат со инсемимација и никогаш да не се откажуваат. Јас ги добив моите ДВЕ ЦРТИЧКИ после скоро 3 години обиди и од прва инсеминација. Се надевам се ќе биде океј до крај, но како и да е радоста на конечно поитивен тест, после секој месец разочарувања е огромна. Инсеминацијата ја правев на природен циклус без стимулации и без стоп инекција. Пијам само фолна и по инсеминација Утрогестан вагиналетки користев. Ви посакувам на сите кои си чекате да си видите || цртички
Баш ми е драго,со лесно и ти праќам среќа. Те мислев денес и имав некое претчуство дека ќе имаш позитивен резултат.
еее честики срцка со лесноо да се истера до крај !! баш убави вести денес фала ти за поддршката, кај кој доктор беше и со колку милиони материјал беше успешна
BRAVO BRAVO BRAVO!!!! Mnoguuuu ubavi vestiii, ti posakuvam da si imas najlesna bremenosttt, premnogu me izraduva I jas mesecov treba da ja pravam mojata prva inseminacija, dajboze i jas vaka da se izraduvam
Ви благодарам на сите ❤️❤️❤️ Сакав со вас да ја споделам радоста и да ви кажам никогаш да не губите надеж .. Јас бев убедена дека пак ќе биде негативен резултатот како и секој месец. Но ете , Годпод е голем и на сите ќе ни подари ваква среќа . Ви посакувам од се срце да ги видите и вашите две цртички во најскоро време ❤️❤️❤️❤️❤️
Јас на преглед бев бидејќи веќе 1 година се обидуваме. Имам скоро 38 години. Бев на преглед о одеднаш, според спремограм треба да правам инсеминација. Како гром од ведро небо. И затоа прашувам колку отрприлика чини на приватно инсеминација?
секаде скоро е таа цена по 12.000 илјади инсеминација и плус инекција ако примаш, али 13-14 максимум е
Zenickiiii mi treba pomos Dali e normalna vakva krvava ligavica? Pravevme inseminacija i mnogu mi e strav
Здраво Марија, ако ти е веднаш после инсеминација ова, не се секирај не е ништо страшно. Минатиот пат при мојата прва инсеминација и јас имав и ми траеше неколку дена. Овој пат прашав зошто се појавува такво нешто и дали треба нешто да се пие, става при ваков случај, и ми рекоа дека е можно да се појави поради блага траума на грлото на матката кое нели се отвара при инсеминацијата. Но дека не е ништо страшно, исто како при Пап тест некогаш што се јавува. Така што опуштено, нема место за паника. Среќно, до позитивен резултат ❤️