vaka pravev inseminacija kaj organdziski vo stip, prvata neuspesna, vtorata denes ja pravev mnogu bolki imam vo stomakot ko da mi seta neshto vo stomakot ko mravki samo lezam, dali e toa normalno.... nekoj iskustvo
Posle kolku dena od inseminacija ti se pojavi ova? Jas treti den veke sum so malku temen iscedok.. neznam dali mi e dobieno ili se cistam od prethodno.. prva inseminacija mi bese i uste mi e sve nepoznato
Jas so prvata inseminacija imav mnogu bolki. Ova mi e vtora i super se cuvstuvam. Denes mi e 3den A temen iscedok mi se pojavi na prviot den
jas obratno prvata nemav nishto bolki, eve od vtorata bolki vo stomak i vo jajnici, dali e normalno toa nezz
inseminacija pravev kaj organdziski u stip prvata neuspesna nemav bolki nishto, a vtorata na 17juli pravev ama bolki imam vo stomak i jajnicite, pa nezz dali e normalno ili ne,
Дали има некоја со слично искуство , на 6 јуни правев инсеминација. Првата недела немав никакви симптоми, втората недела имам болки во долниот дел на стомакот, како менструални болки. Вечерва имавме односи со мм и после тоа имав некоја бледа црвена /розеникава на бришење. Последните месеци добивам на 30 дена а денес ми е 25ден и мислам дека е рано за менструација. Инаку треба утре да правам тест ама сега се загрижив
Дали има некоја со слично искуство , на 6 јуни правев инсеминација. Првата недела немав никакви симптоми, втората недела имам болки во долниот дел на стомакот, како менструални болки. Вечерва имавме односи со мм и после тоа имав некоја бледа црвена /розеникава на бришење. Последните месеци добивам на 30 дена а денес ми е 25ден и мислам дека е рано за менструација. Инаку треба утре да правам тест. Дали додека пијам дабростон може да добијам?
Јас обично еден ден некаде меѓу 7 до 10ти ден после инсеминација имам страшни болки во јајници и долен абдомен. Еве ова сега ми е трета инсеминација, 11 ден по инсеминација сум и вчера ме уби од болка, буквално со сите три инсеминации истото го имав, мислам дека кломифенот ми прави преголема стимулација и можеби создава цисти што сега ми пукаат. Има некој слично искуство? Утре мислам тест да правам ама мислам дека и оваа ќе биде неуспешна судејќи по претходните искуства со слични симптоми..
7mi den od inseminacija.... Bolki vo dolniot den na stomakot, kako pred dobivanje. Ne znam dali e nornalno? ☹️
Денес ја направив мојата 3 инсеминација и последна. Ако не успее се надевам ќе ми одобрат ваучер за ин витро. На сите ви посакувам 2 црти овој месец