ајде со лесно мила, дај боже сите да се израдуваме што поскоро на што терапија си сега смени нешто од претходните?
Да сменив сега сум кај др.Димитров и на природен циклус без стимулации и без стоп инекција па со Госппд напред како треба нека биде
Mojata vtora inseminacija zavrsi neuspesno.... Kje podnesam dokumenti za vaucer za IVF. Za kolku vreme dobivte odgovor?
i mene vtora neuspesna..... na koja strana podnesuvas za invitro.... deka jas znam ako imas 4neuspesni inseminacija odis na besplatno invitro
Soprugot ima oligozoospermija i so taa dijagnoza odobruvaat. Napravivme 2 inseminacii cisto da si ja probame srekjata. Direktno vo fond se nosat dokumentite.
Здраво. Утре со Бога напред треба да ја правам првата инсеминација. Ако некој може да ми ја објасни постапката. Имам некој страв или трема. Дали после инсеминација можам да патувам?
nema potreba od strav opustise, jas dve imam praveno no za zal neuspesni... inace da mozes da patuvas slobodno
девојки какви ви беа резултатите од хормони после неуспешна инсеминација имавте некои осцилации или? малце се загрижив дека покачен ми е DHEA-S доста над граница некој искуство од што може да биде покачувањевоо??? со што терпаија може да се регулира овој хормон...
Не е за мене, но сум цела среќна што сестра ми ќе имаат инсеминација кај Митко. Возбудена ко да е бремена И они едвај чекаат. Јас ги убедив за кај Митко и знам дека нема да згрешат. 3 години изгубија кај Димитров Секое идење чекај уште ова чекај она, па ај од септември, ај од октомври , иницијатива нула. Се надевам на поз.исход кај сите
Здраво на сите. Веќе 9 ти ден откако правев прва инсеминација. Примам утрогестан. Градите многу ме болат и ми се лоши. Докторот ми рече после 14 ти ден да се видиме. Дали има шанси да ме болат од утрогестан или во најава е бременост?