Денес ми е готов резултатот од Амх хормон и е 1.02, тоа е малку нели? Ако може да пишете која вредност ви бил амх пред инсеминација
Тоа е одлично...не се замарај , имам познаничка со 0.01 има останато природно бремена...ти посакувам успех со инсеминацијата
Ви благодарам многу, ми олесна... Во петок треба да идам да ме видат на ехо и ако е се ок наредна недела ќе правиме инсеминација
Јас правев инсеминација на во петокот (10ти ден од циклус) имав 3 фоликули, 12, 21 и 24мм Ендометриум дебелина 9.5 Не ми препишаа никаква терапија, а читам тука дека повеќето сте примале добрестон и аспирин 100. За што се пијат тие?
zdravo zenski ve citam so ubavi iskustva od gak kako ide procedurata za insenimacija i koja cena e ? Sto dokumenti treba ?
Za astenozoospermija maz ti neka ispita vitamin d oti on e hormon I hormoni I tiroidna zlezda I spermokultura I Sovet so urolog I neka pie vitamin e qoenzim q10 l karnitin vitamin od a do z na centrum Omega 3,6 I 9 od krilovo Maslo go Ima vo zegin so bioastin I neka jade jatki nepeceni I cist domasen med so propolis polen I maticen mlec I acerola neka pie
Devojki denes e mojata treta inseminacija(dvete predhodni gi pravev vo Remedika ,no ovoj pat se reshiv za dr.Trajkovski vo New Born). Se nadevam deka kje e treta srekja
Devojki,dali ima nekoja od vas so dijagnoza (pcos - policisticni jajnici) i normalen spermogram, sto dobila vaucer za invitro so 2 inseminacii samo poradi vozrast 35? Jas napraviv 2, vtorata biohemiska bremenost, doktorot sto mi gi pravese 2 rece da se odi na 3 inseminacija, drugo mislenje dobiv deka moze direkt invitro, kakvo iskustvo imate?
Ti posakuvam sreka i uspesna insemijacija .... Moze da mi kazes kaj koj doktor vo remedika pravese insemijacii i zosto ne prodolzi tamy? Prasuvam bidejki tamu ke pocnam da odam na pregledi
Iskreno imav potreba od drugo mislenje.(nie se borime so infertilitet podolgo vreme). Ja razgleduvav i opcijata za invitro i se reshiv za dr.Trajkovski.