Mislam deka za inseminacii ne se zamara covekot, zatoa taka so mnogumina postapuva na ist princip... Ostanuva da si napravis test po 15 dena od insemicija, se nadevam uspesno ke bide
Jas ja primiv den pred da praam inseminacija,kaj dr.Trajkovski. Malku sea me razocharavte deka ne se zamara so inseminacii Molam nekoja od devojkite shto imaat kaj nego uspesha inseminacija da pishat
По мое мислење ако стоп инекцијата функционира како што сите викаат за 36 саати, ако по некое чудо останам трудна овој циклус ќе биде од односите во наредните денови по инсеминацијата. Ни рече 3 дена обавезно односи. Јас мн читав пред да се одлучам за него, дека има добра успешност со инсеминации, ама мн ме зачуди ова со стоп инекцијата...
Srekno na sekoj da ni dade gospod da se raduvame jas 7dena od isminacija uste 8 dena odam pravam beta... Gi brojam denove to da bide pozitivno
Девојки здраво,имам мала забуна околу утрогестанот .Дали две вагиналети утрогестан еднаш на ден или на размак од 12 часа? И дали после инсеминација се препорачува вежбање во сличајов пилатес бидејќи ништо ме ми беше напоменато Ви благодарам
Само јас познавам 4 колешки/пријателки кои имаа успешни инсеминации кај него и тоа први инсеминации. Остај сега ти се замара, не се замара... Слушај го специјалистот, без разлика дали е трајковски или друг доктор, опушти се, имај позитивна мисла. Така мислам имаме повеќе шанси за успех. Се најдобро ти посакувам, за брзо да се израдуваш.
Jas vo plodnos ja pravev veke 8dena pomina na mene nisto ne mi dadoa da koristam od lekovi kaj sekoja zena e razlicno ama jas zatoa si go pustiv pameto i samo pozitivno mislam i ke bide pozitivno daj boze sekoj da se izraduva samo na pozitivni raboti da mislime...
Dali tie sto sa uspeale imali nekoi simptomi ili bukvalno nisto dali odmara ili si rabotat normalno...
Brisevi i hsg e preporaclivo da se ima najvekje radi sebe bidejki ako ne se proodni kanalite dzabe kje davas pari,ako imas bakterija moze da e problem ,zatoa i da ne gi bara doktorot ,napraj gi,a sida,hepatit se bara od soprugot.
Nema problem,ako bilo sto mozam da pomognam tuka sum,pominuvam sama niz ovoj horor i fala mu na boga sho postoi grupava za da mi bide kako poddrska.Ovde sfativ deka ne sum sama.