Gradite me bolat prvite denovi imav kako nekoj grcevi cudni vo stomakot i sega od vreme na vreem taka nesto cudno struejne mi pominuva i se zamoruvam i se prepotuvam. Obicno sum workoholik ne sednuvam i doma i na rabota. Sega si zemav slobodni 2 deneli prvata nedela samo lezev a sega si funkcioniram normalno po doma samo ne rabotam fizicka rabota i mn se umoruvam edno nesto ke napravam i sum umorna.
zdravo vaka pravev treta inseminacija (prvata i vtorata neuspesni) vo organdziski, eve sega mi e 8 den od treta inseminacija, od simptomi bolka vo jajnici poduvan stomak, gasovi, cesto mokrenje, i bolki vo polovinata... dali mozno e da ima neshto pozitivno ili ne... mislenje
Daj Boze da ima Kaj site razlicno Ostanuva da cekame so pozituvna misla Jas sekojden sum razlicna Denes 13 den mi e ... taka da vo sreda odam na beta hcg Ima denovi koga nisto ne mi e Ima denovi koga nemozam da se razbudam Ima denovi koga imam peckajna vo stimakot.gasovi cesto mokrejne Ima denovi koga mi e gadno da jadam ima denovi koga mi se jade sesto Se m8 e macno da pravam Glavobolki Prepotuvajne Hormonite 300 mi rabotat Ete taka sekoj den razlicen i vo sreda ke vidime Srekno devojki
Od dusa ti posakuvam ||. Jas vo petok beta, ama vcera trebase da dobijam, uste nemam. Maz mi ne izdrza, mi kupi test I negativen ispadna. Veruvam deka toa nema povrzanost. Mora da cekam do petok.
isto i jas sekoj den razlicno poduena grcevi glavobolka se i sesto, a vo pon treba bHCG pa so gospod napred vidicemo
Obicno se preporacuva posle inseminacija beta hcg 14/15den Jas denes treba da dobijam Nemam nikakvi simptomi Ke vidime vo sreda Ti blagodaram i jas isto od srce ti posakuvam da si vidish II
Devojki na site vi posakuvam srekja. Dokolku ste vo moznost kazete mi mislenje/iskustvo za inseminacija kaj D-r Korunovski, nekade procitav deka i toj pravel. Blagodaram
Температурата (базална) е секако висока од овулација па до следното добивање. Паѓа ден-два пред да добиеш. Ако настанала бременост ќе остане висока и понатаму. Значи пред да ти касни не можеш да знаеш дали е висока поради бременост.