Јас кај него правев, успешна Терам 6ти месец бременост. Јас сум задоволна од целокупното искуство, докторот позитивен со позитивна енергија и кураж што мене мн ми требаше после скоро 3 год неуспешни обиди, кај него од прва успеа Препорака беше од моја блиска која исто имаше успешна инсеминација кај него Ви посакувам на сите што си чекате две цртички
Mala pomos deneska od 18h imav kafeav iscedok i vo wc koga odev na toaletnata bese kako rozevko megju toa se plasam bidejki istoto mi se sluci so prva bremenost i bev ostanata vonmatercno i mn loso pominav i sega se plasam a sega sum 12 den od inseminacija
Iskreno mene toa mi e znak pred dobivajne, mejgutoa mozebi i ne e... jas mislam nema prostor za panika ... pocekaj uste 2-3dena i pravi beta hcg Mene mi e 14ti den i prva inseminacija i iskreno imam custvo deka ke dobijam ... 30 den od ciklus... ajde utre ke pravam beta hcg no ne se nadevam.
Seto ok mi e ali samo vcera i deneska imam samo kako rozevko bledo na toaletnata obicno koga mi ide odma crno temno crveno mi tece a ova mi e sega cudno samo vcera kaj 18h kafeno sabalje koga stanav mi bese rozevo i sega po malce taka imam rozevko prasalnici sum cela lelelel utre pravam beta hcg pa ke vidime samo netrpelivost
Vcera mi bese 10 den od prva inseminacija, na toaletnata rozenikavo krvce ama 2 dena po red gi osekjam jajnicive. Obicno gi imam sekogas simptomite za dobieno (bolki vo gradite, kicma vo dolniot del), no sega ovoj pat ne. No denes e imam vekje i povekje spotting vo kafeava boja, moze da kazam deka dobiv,2 dena pred predvidenoto, nemase ni prostor za kasnenje.
Не се секирај нема одкажување,глава горе и само напред позитивна мисла. Голем е Бог ќе ни даде на сите Јас немам симптоми ама затоа едно лошо денес една главоболка абе очите ми испрснаја мислам. Јас никогаш не сум имала ваква главоболка А јајниците ми работат од време на време и мислам дека кај да е ќе добијам -14 ден од инсеминација. Ако не добијам до утре ќе правам бета хцг
Daj Boze Iskreno mn ne se nadevam Znam deka Bog dava zivot, pa sto dade toa Nemame izbor nitu druga opcija