mene mi e treta pa ke vidam vo ponedelnik so gospod napred kako rekol gospod taka, se nadevam ke me usreki i mene
Девојки, поднесов документи за ивф и сега ми бараат уште една (4-та) инсеминација. Машки фактор сме. Претходните ги правев на приватно,а сега сакам на клиника затоа што кај мене немаат успех и не ми се даваат пари. Дали знаете како оди процедура за на клиника, не сум од Ск и матичната ми нема поим што и како треба се морам сама. Ви благодарам
Zdravo devojki samo da ve izvestam deka bidna i toa sto go ocekuvav. Nema bremenost za zal. Prva i neuspesna inseminacija imame problem so spermogramot. Toa e Bozja volja Ideme napred devojki nema odkazuvajne. Vi poskauvam na site da si docekame ll
Do kraj nema otkazuvanje ! Mora da bide milom ili silom Jas vekje sobiram dokumenti za invitro .... Nema otkazuvanje NIKOGASH.Ve gushkam site
И јас како тебе после две неуспешни на приватно другите две ги направив на ГАК Најпрво матичниот ќе ти закаже термин во амб.29( асистирана репродукција) на Гинекологија во Скопје по можност после циклус и кога ќе отидеш таму ќе си однесеш документи од испитувања и ќе си кажеш дека сакаш да правиш инсеминација Јас на клиника ги правев на природен циклус без стимулации и стоп инекција бидејќи не сакав да си ги трошам резервите и сакав да го одморам телото од хормони пред ивф Од таму ќе ти кажат кој ден да одиш околу 11-12 на фоликометрија и после ти кажуваат во кој ден инсеминација Во пракса исто како на приватно само за цена од 1000 ден што не се споредува со цените на приватно а ако се спремаш за ивф знаеш колку трошоци ќе имаш па затоа оваа варијанта е одлична Ако имаш некое прашање слободно прашај Со среќа
ajde so lesno da ima || bebence jas vo ponedelnik ke pravamm test preku krv, inace mene mi e treta inseminacija, kaj tebe kako e
Doktorot mi rece da prodolzam so utrogestan uste 5 dena, pa pak da ispitam vrednost na beta samo ako vo megjuvreme ne prokrvaram. Veke 5 dena mi kacni.