Со Господ напред и Богородичка мајчичка утре правам прва инсеминација. Па може да се дружиме и заедно да чекаме позитивни резултати
Здраво women strong Јас во 26.11.2021 правев инсеминација.Денес четврти ден и сеуште ме пецка нешто на јајници. Можеби е нормално не знам.Бев на фоликометрија три пати и видоа дека овој месец доцна ми е овулација. Но сепак 19 ден направив инсеминација стимулирана само со климофен 5 таблети фемибион по една. После инсеминација утрогестан два пати на ден аспирин и фемибион. Со среќа на сите со позитивни мисли и резултати.
И бидна мојата прва инсеминација кај Коруновски, немам големи очекувања пошто сме со дијагноза олигоастеноспермија. Чудно ми е што после преработка не ми дадоа резултат за спремограмот. Останува да броиме 14 дена
Mojata treta inseminacija zavrsi so negativen rezultat..0.18 Chekam sledno da dobijam pa so novi sili
Никогаш не се откажувајте. Господ е голем и моќен. Здравје другиот месец. Кај правеше инсеминација .Ти препорачувам њу борн
Дали знаете што би можело да биде. Вчера правев инсеминација, а денес од сабајле имам болки во долниот дел од стомакот кло да сум добила. На бришење имав кафеав исцедок, а заприметив и како парчиња кафеави сум изуринирала. Искуства?
Сите се добри. Но јас со Татјана се осеќам подобро. Трајковски и Хаџи Лека ги фалат исто. Како екипа се врв. Позитивни и професионални. Иако сеуште немам некој резултат
Uff i jas pominav prva neuspeshna inseminacija bo gak bev. Nemam mnogu iskustvo ushte. Shto mislite ima li vrska doktorot koj e za da bide uspeshno?
Milaa ne bidi tazna sledniot pat moze da ne iznenadis so ubavi vesti. Jas mislam deka kako Boze odreduva a ne doktorot. Imam prijatelki koj vo Gak imat uspeh imam koj vo Sistina nekoj Remedika nekoj new Born. Taka kako osekas taka postapi. Jas sakam vo new Born mi se fini positivni. 11 den od inseminacija vo New Born ako imam rezult ke pisam .
Дали ако направам пауза од 2 месеци меѓу една до друга инсеминација ќе ми одобрат ваучер за ивф или мора да бидат преку еден месец?
devojki so iskustvo, denes mi e 8mi den od inseminacija. vcera na 7mi den od inseminacija pokacena temperatura 37,2 C ( ne sum nastinata, ne kaslam, ne mi teci nocot, nemam treski, ne kivam) , denes od sabalje samo sto otvoriv oci merev pak 37,2 C, sega vo momentov meram 36.9 C , iskustva so simpom pokacena temperatura? znam deka e rano za test i sekako uste edna nedela neplaniram da go pravam.
Devojki zdravo, ovoj mesec bev na klomifen, denes na pregled imav dobri folikuli i endometrium. Bidejki predhodnite 4,5 pati so klomifen ne uspeav prirodno da zabremenam, mesecov doktorot me prati na inseminacija na GAK. Kolku od vas ke mi se pofalite so pozitivni rezultati od inseminacija od GAK ?