leleeeeee prekrasno !! jas utre kje ja pravam na GAK mojata prva inseminacija, mi dade nekoja pozitivna nadez, da si ziva i zdrava ❤️❤️❤️❤️ Kazi mi otkoga ti ja napravija inseminacijata ti dadoa da pies terapija?
Daj Boze i tebe da ti bide uspesna uste prvata. Ne mi dadoa nekoja posebna terapija samo folna kiselina, ama jas sekako si zemav Pregnacare a tie ja sodrzat istata.
Cestitkiiiilesna bremenost da imas do kraj i Gospod Bog da mi te cuvaaaVi Blagodaram na utehata,samo ubavi raboti da slusame. Se nadevam deka ke mi se pogodi i mene doktorot
Vazi kje pisam Inace pijam samo folna, vitamin D3 i maticnata mi kaza da pijam edni tableti na prirodna baza za podobruvanje na ovulacija bidejki imav problem so rast na folikuli (skapicki se okolu 2000 denari), neznam dali e slucajnost ili stvarno pomagaat ama eve poslem tolku maka so tie folikuli, stimulirana dvapati so klomifen i nisto, ovoj mesec bez nikakvi stimulansi si porasna eden super vodecki folikul i kje vidime sto kje se sluci na krajot, se nadevam na nedobivanje
Zdravo decki, najprvo Srekjna Nova Godina, site da ste mi zivi i zdravi i site zelbi sto kje posakate da vi stanat realnost! Za inseminacijata pominav super, soprugot spermatozoidite mu bea 21mil, ni rekoa deka toa e super. Fun fact mi rece doktorot deka za mene bilo spas za bremenost samo Doggy . Sega kje vidime sto kje bide, go molam gospod da me izraduva za Stara Nova Ne mu ja mislam vekje sega ovie dve nedeli kje gledam da uzivam sto e mozno povekje
Srekjna nova i tebe dusicke Amin boze, neka gospod gi poslusa vasite i nasite molitvi i vo novava godina da pocneme so novi ulogi ti posakuvam uspesnost, opustise maksimalnocekame pozitivni rezultati i da ne fati majata site da slikake samo testovi so 2 crtki i viski beti kon doktor ti ja pravese j kako si zadovolna od doktorot?
Tofoski me pratese celo vreme, ama insiminacijata mi ja pravese nekoja druga doktorka, ne znam kako se vika.
Здраво Слонче, многу се радувам и ми дава надеж кога ќе прочитам ваков коментар, јас бев денес на контрола на 11ти , стимулирана со Кломифен и др. Трајковски ми закажа прва инсеминација за 13ти ден. Дали и ти правеше кај др Трајковски ? Читам од многу дека најчесто не е успешна , посебно не првата ама надежта последна умира
Здраво , ти посакувам среќа и за 9 месеци да си галиш барем едно бебче како јас сега што си галам зошто да не биде успешна првата, нема правила , кај мене беше втората успешна ама има многу и кај што првата била успешна, инаку јас бев во истата болница ама кај др. Татјана Гуржанова, за др. Трајковски си читала сигорно др. е многу добар во својата работа и што е до него ќе направи све е сега треба и да се поклопат коцките и божја воља секако, мисли позитивно и таква енергија ќе си привлечеш, уште еднаш ти посакувам висока бета за две недели