I jas bev ubedena za kaj slobodan lazareski ama koga ja zakazav prvata inseminacija mi se padna Kuzeska i mnogu ubavo pominav vi vlea nadez i sigurnost inace nema los doktor vo sistina
Isto i Slobodan dosta pozitiven covek i dosta nadez mi dade kaza ti od tuka vaka ili taka ke iskocis bremena ne se sekiraj
Правела ли некоја инсеменација на Клиника државно? Искуства од таму? @Wannabemomm колку плативте во Сестина за инсеминација?
Здраво феминки, сакав да ве прашам какп се одвива растењето на фоликулите, денес бев на фоликометрија и имав фоликул од 10мм, овие дена примав терапија бидејќки се спремам за инсеменација.....
Шур чек се најлошите тестови. Мислам дека гледам цртка на вториот тест. Земи си други тестови (селф клиар, фрух тест или оние касетките најевтини), сигурно ќе ти покажат ако има нешто.
Daj boze, od vasha usta vo bozji ushi, utre odam preku krv za sigurno. Vtora ineminacija mi e ovaa i dvete mi se na Gak. Imame problem so podviznosta na spermatozoidite. Utre posle krv ke ve izvestam. Daj boze na site da ni se ispolni zelbata
@Mademoisele i nie se spremame za vtora inseminacija vo Sistina daj boze da ni se ispolni na site zelbata mila od tvoja usta vo bozji usi
Zdravo dali ima nekoja uspesna insemenacija od zamrznani spermatozoodi bidejki ke pravime zamrznuvanje vo cetvrtok ne sum vo mk jas i mazmi ,jas mozam dq si idqm ama toj ne zatoa se odlucivmw za zamrzneni