И сега 124ml е во првата или втората група.? Дај боже да биде се како што треба. Денеска имам некако како благи грчеви во долниот дел на стомакот и отечени гради. Докторот ми рече да продолжам со фолна
Грчевите додека не се јаки се нормални. Табелата не ја гледај, има еден куп табели и сите се различни. Ако сакаш можеш да си направиш бета пак за 48 часа и да видиш колку се зголемила.
Девојки утре идам на прва инсеменација, сабајле се боцнав со Pregnyl па сега со господ напред дај боже да се израдувам за Велигден, а и сите вие што чекате две цртки
@Katence_bebence jas odam utre na vtora inseminacija mila daj boze za veligden da se izraduvame gospod neka e so nas
Значи јас и ти во исти ден ќе чекаме две цртки малку сум испаничена и само таму мие паметот бидејќи првпат правам, и незнам како ќе биде и читам многу што не му успаело со прва инсеменација, па сега само ќе чекаме
@Katence_bebence jas za prvata bev mnogu opsednata psihicki mi bese interesen samiot proces inseminacija i samo si citav po forumov ama dsea za vtorava mislam deka ke bidam polabava psihicki zoso si razjasniv nekoi situacii vo glava
Bidna i mojata vtora inseminacija zenski so 5mil obraboten materijal nesto podobro od prvata inseminacija inaku na priroden ciklus bez stimulacii so 12mm endometrium vo sistina kaj Doktor Slobodan Lazarevski ) Pocnuvaat dvete nedeli vo iscekuvanje daj boze za veligden da se raduvame site so cekame )
So lesno mila i ajde da ne izraduva za dve nedeli so dve crtki samo opusten ovie dve nedeli ke bidi se
Mene mi ostanuvat uste 4 dena do test nemam nikakvi simptomi ni za bremenost ni za dobivanje bas mi e cudno sto se desava ama ke vidime petok zdravje kako ke ispadne
Вчера помина мојата прва инсеменација, па денес имав малку како кафеавкасто па незнам од што може да биде
@Katence_bebence vcera me bolese samo kicmata i dolniot del kaj stomakot .. ne baraj simptomi samo daj boze uspesni da bidat ❤️
Zdravo Devojki. Dali nekoja od vas dobila vaucer za invitro so 3 neuspesni inseminacii? Inaku i kaj mene i kaj partenrot nema nikakov problem. Neplodnost od nepoznata pricina
Jas napraviv dve i plus predlog od doktorkata taka ke gi podnesam belki ke go odobrat inace nie imame tezok maski faktor a od fondot ni rekoa 3 inseminacii da napravam ama jas samo 2 napraviv ne biva so inseminacii
Pa mislam deka ke ti go odobrat. Taka edna drugarka imase podneseno so 2 inseminacii i imase problem so jajnikot i i go odobrija. I sega e so bliznacinja
Dali ima nekoja clenka so pravela inseminacija vo plodnost da kaze kaj koj doktor, kako e zadovolna i dali i gi naplajkaja folikolumtrite?