@Wannabemomm како си мила ? Еве веќе една недела ни помина од инсеменацијата, јас денес се осеќам многу уморна и дури се задишувам, градите ми се пораснати а немам никакви болки, срцр јуначко ќе.издржи уште една недела, па не чека голем празник Велигден за да се израдуваме
@Katence_bebence dobro e mila malce me boli dolniot del na stomakot ama dobra sum se molam na gospod da bide ovoj pat uspesna za veligden da se izraduvam i jas i ti i site so gi cekaat tie 2 crtki
Девојки дали некоја од вас правела дрилинг на јајници и каде? Споделете ми искуства те молам доколку сте правеле. Досега имам 3 неуспешни инсеминации,сега јајниците ми се во катастрофална состојба па ми препорачуваат дрилинг.
Феминки мои на 11ти овај месец правев инсеменација и после 14 дена ми кажаа да правам тест и правев испадна негативен, а мене веќе 3 дена ми доцни..незнам дали има некоја надеж уште или не...дали била некоја во слична ситуација
Здраво феминки Да раскажам на кратко. Правев инсеминација на 26.03, на 16.04 имав позитивен тест за бременост, бхцг 1321. Вчера се појави кафено и веднаш на контрола, не било ништо страшно. Е сега, има сакус а уште нема плод. Малку сум загрижена, мислам дека е многу рано ама јас паничам на секој симптом бидејќи веќе имам еден спонтан. Некој со слично искуство?
После инсеменацијата на кој ден ти рекоа за тест правење? Мене ми рече на 14 ти ден, направив и е негативен, с ми доцни 3 дена и немам никакви симптоми за добивање освен потечени гради...Инаку немам вакво искуство бидејќи мене мие прва инсеменација
Во New Born, немаме проблем. Првиот пат останав природно бремена, но плодот не се развиваше. Сега нема плод, не знам што да мислам. Докторите велат рано е, плус и имам нередовни циклуси
Исто ми рекоа после две недели, значи требаше на 09.04 да правам ама јас од страв направив дури на 16.04 и излезе позитивен