Stiskam palci za pozitiven test jas denes vo fond go odnesov izvestajot od iui i sega ke cekame odgovir, inaku so 6 milioni koncentracija sme bile
@aci aci daj boze mila i ja pobudaluvam mozokov ke mi skrene od so mislam ...a so vi baraa od brisevi za vaucerot?
Tie 4ri mikrobioloski sto gi pravime..ke ti pisam tocno koi se od doma, sega sum na rabota ne gi pamtam
@Wannabemomm bris od cervix za chlamydia, bris od cervix za mikoplazma, bris id cervix i bris od vagina.
Devojki bidna i mojot prv pregled za prva insemenacija mi dadoa latrazol 2 pati po 1 na den i pregled posle na 10 den od ciklus, ima li iskustvo nekoja kako ste ovulirale od niv i uspeh posle 1 insemenacija
И јас ги пиев тие, се прават добри фолекули, ама за мојата прва бњше неуспешна , па минатиот четврток правев втора..... ти ја пуштам цела среќа да се израдуваш од прва
Девојки правев пред една недела инсеменација, ама веќе цела недела ми се појаува алергија по телото претежно насабајле, па морам да ги прекинам Прогестан вагиналетите, па незнам дали може од нив да прават некаква реакција.....дали знаете некој ваков случај како мојот
Ајде ќе биде ќе се среди, сигурно имаш и покасна овулација, јас овај месец имав скоро една недела пред да добијам ,иначе требаше денес да добијам ама се надевам дека овај пат се фатило нешто