Taman ke bide....i posle insemenacija pak da bidete aktivni..... ti drzam sreka za uspesna insemenacija
Не покажа тестот иако правев преку крв. Сеа останува да чекам циклус и ако не дојде пак тест. Со надеж дека денеска ми е рано за тест ама... ке видиме
Zdravo deneska bev na 10 den od ciklus na pregled za insemenacija ama mnogu brzo 5 minuti samo i lazarevsko rece ok e kasna ke ovulacijata a mi zakaza sleden na 13 den od ciklus piev latrazol iskustvo nekoj ako moze dali i kaj drugi e taka brzo ode mnogu mi se vide
Не се секирај ќе идеш неколку пати на вакви кратки прегледи се додека не процени кога е прав момент. Ќе ти мери фоликули, јас бев 4 пати на секој втор ден
Devojki pomagajte denes mie 14 posle insemenacija ovie denovi imav kako nekoj menstrualni bolki ama odma poninuvaa, gradite me bolat mnogu, a sega vecerva imav malku kako rozevkasto ligavo na brosenje samo, a nemam nikakvi bolki....dali mozno da e implantacisko??
Девојки имам неколку прашања: Вчера правев инсиминација кога се бришев вчера и денес сабјле имав малку крв розева само на бришење дали е нормално? Дали на Гак се наплаќа нешто за инсиминација оти никој ништо не ми побара пари?
Isto i jas imav taka prvute 2 dena ama po epten malku. Inaku se plakja 900 denari koga ke ja zemas otpusnata lista. Srekjno
А после колку време да одам по отпусната листа никој не ми кажа ништо,кога заминував ја прашав сестрата дали е тоа,ми даде еден лист и ми рече со среќа и толку,не ми рече ни да одам ништо. Ти Благодарам се надевам ќе биде со успех.
Mene mi rekoa posle dve do tri nedeli po otpusnata da pojdam ili ako ne sum vo moznost moze da ja zeme nekoj drug no so licna karta moja. Tocno na dve nedeli ja zedov
Samo da ne se otkazuvame, toa e najvazno. Mene posle vtora neuspesna inseminacija mi odobrija vaucer. Sega ke odam na konsultacija i pocnuvame postapka so Gospod napred
Daj boze boze da se izraduvas za brzo i da bides letna trudnica jas sum vo Germanija ovde osiguruvanjeto ni pokriva 8 ciklusi, od sabota pocnuvam pak so terapija i zdravje za dve nedeli pravam nova insemenacija, daj boze da bide uspesna i ovaj pat dve nedeli ima doma da gi presedam posto imam stresna rabota i 8 sati na noze sum
Девојки се изначитав наназад ама не најдов знам само прашувам ама прва инсиминација ми е и незнам што е ок што не,ме боли многу десниот јајник и повремено стомакот и половината дали е нормално?
Би требало да е нормално. Јас и со двете бремености (природно останав бремена), имав такви чудни болки, како бодежи. Може си зачнала, ти посакувам да е тоа
Здраво девојки во саботата ја примив инекцијата а вчера правев инсеминација пред да ја направиме фолиkулите уште не беа пукнати имав два и супер задебелен ендометриум пошто секоја овулација имам болки во јајници т.с ја сеќавам а тоа ми се случи утрово сакав да ве прашам има ли надеж бидејќи вчера првевеме инсеминација и денес по се изгледа ми пукнаа .... Се извинувам на долгиот пост но прва ми е сакам некој даа ми сподели некое искуство