Da i kaj mene bese isto sega denes 11 den nema nisto simtomi utre zdrajvje ako me prima maticnata kodam za beta ama nz i dali dw odam nema sega simtomi nisto
Kade ja pravese Insiminacijata, jas vo Sistina.. ajde daj boze da e se kako sto treba pa da docekas 2 crti ❣️❣️
I jas bev vo sistina kaj lazarevski samo so mi se spie dr nemam simtomi minatio mesec na 40 den na ciklus bev pa ke vidam mosh ke pocekam uste 2 3 dena
Sega pred eden saat pocna i grb mn.da me boli koa legnam se osekjam kako gnila.. jas sum kaj Ivanovski vo Sistina, inaku od kade si ti?
Ima bolki da jas imav se do 8 9 den sega nisto samo pospanost i sega pred pola sat grcevi vo jajnici, strumica ama ne ziveam vo mk vie
Stiskam i jas i za dvete, kazi mi kaj ja pravese i dali normalno funkcioniras posle inseminacijava ili se pripazuvas, dali odis na rabota?
Vo Germanija ja pravev, funkcionira nornalno odam na rabota samo se pazam ne krevam teski raboti, inace drugo sve normalno
Девојки ви посакувам успех на сите и што побрзо да дојдеме до шосакуваните две цртки. @Katence_bebence сакам да те прашам нешто може ли да ми пишеш лп
Devojki jas denes 14 dena pravm nemam simtomi imam samo pospanost strav mi e da napravam test preku krv i takov test nz so da pravm
Naparvi nema za so strav, podobro da znaes dali ima bremenost, bidejki vo slucaj ako nema mora da ja prekines terapijata....ama jas ti posakuvam pozitiven test
Mila sto napravi, proveri li preku krv....ajde krsigo mrazot ti, pa posle site nie posle tebe so pozitivni testovi