Zdravo jas bev za krv rezultati vo petok mi rekoa bidejki celosna analiza ke mi napravat na site hormoni i za sekeri, a od denes se zadijuvam po gornini i tegobi imam s3 nadecam na dobro
Ke pricekam den dva sakav test da pravam ama se plasam ova mi e 4ta po reddd i nemam nikakvi simptomi ,pred nekoj den imav menstrualni bolki sega gi nema veke
Ne baraj simptomi moze i da nemas, i menr mie treta po red pravev pred edna nedela....ajde ke.bide nemoj da mislis na toa....ti prakam najgolema sreka za da se izraduvas
Utre edna nedela, ama imam epten bolni gradi, i bolki vo desnata strana i imam nekoj cuden osekaj vo stomakot
Nisto od mojta prva insemenacija beta pod 2 mi rekoa sega mi se javia a denes mi e 35 den od ciklus nitu ciklus ima nisto
Bidna i mojata prva inseminacija. Malku se razocarav oti morase samo vaginalno bez sonda oti imalo pokaceni leukiciti vo spermata. Ama mora da se nadevame. I da kazam pofalni zborovi za perosnalot na GAK, preljubezni, epten pozitivno sum iznenadena.
Bas mi e zal ama nema otkazuvanje ,jas sekogas koga ke bide neuspesna si velev podobro na in vitro direktno ..mora da bide eden den
Da spodelam i jas deka mojata vtora inseminacija e napravena pa ke cekame dve nedeli da napravam test preku krv.Mi dade terapija doktorot i mi rece da prodolzam so vitaminskite apcinja.So sreka na site❤️
4-та по ред инсеминација. Се’ во ред, еве вчера требаше да добијам, а од средата наваму имам кафеав исцедок и менструални болки. Значи почна од пред 2 дена. Вчера пред легнување гледам има малку крв. Денеска исто така имам болки, имам крв само на бришење. Обично имам многу обилна менструација, ако ова е меснтруација ме загрижува зошто како да ја снемува... но, можно ли е да е рана бременост? Спремаме документи и за ИнВитро, бидејќи Голготата трае веќе 3.5 години, пак ќе напоменам се’ е во ред и со двајцата, никој нема објаснување зошто ни инсеминациите не успеваат. Да напоменам втората инсеминација беше успешна, но во 12-та недела престана срцевата реакција.
Девојки да ве прашам ,мене ми е 4 ден од направена втора инсеминација ,ми притекува блед лигав исцедок и пијам терапија добростон таблетки и мислам дека од нив почнав да се чувствувам како да сум надувана со воздух во стомакот.Сте имале такво искуство? Ви благодарам♥️