Феминки мили, денес правев 4та инсеменација, па има ли некој пѕо ќе ми се придружи во броење на деновите и ајде месец август да го исполниме со позитивни тестови
Ajde mila ti stiskam palci da bide prva i uspesna.....samo nemoj da mislis mozokot vo ler neka ti bide
Fala ti ❤ pa zaedno da se raduvame. Dali osekas nesto posle inseminacijata? Jas od ponedelnikot imam postojano bolki kako za dobivanje i poduenost
Вчера и завчера и болки изгеда тогаш ми бесе овулацијата....а денес левата страна на стомакот ја осеќам како подуена, а баш на таа страна имав голрм фоликул..... да се надевам дека овај пат ќе биде, ако не биде ќе правам малку пауза
katence bebence , kako si , imas li nekakvi simptomi? edvaj pomina edna nedela , a treba uste edna da cekame za da pravime test
Se osekam kako voz da me ima pregazeno mnogu sum umorna, a vcera i zavcera imav bolki vo stomakot kako nekoj grcevi, i kako da mi propagase stomakot, koga se dvizev nemav gajle ama koga sednuvav kako da mi se pomestuvat jajnicite....se nadevam mozi e dobar znak..... ti kako si imas nekoj simptom?
i jas se osekam utepano inace stomak me boli uste od sledniot den posle inseminacijata (ne znam dali taka treba ili ne ), ke mi pomine pak ke pocne , oset kako da ke mi dojde vo sekoj moment, poduena sum kako balon
Kaj ja pravese? I jas piev letrozol ama primiv stop Ovirtel i pijam apcinja Dufaston apcinja i isti taka i folna
na klinika , koga prasav dali treba nesto da pijam , da stavam inekcija rekoa nema potreba pa ke vidime dali trebalo ili ne
Дали некоја скоро правела инсеминација во Њуборн? Како сте задоволни? И кои тестови ви ги бараа?И дали некој правел кај Др Татјана Гуржанова?
Zdravo, Prasvev inseminacija pred edna nedela i imam denovive uzasni bolki vo predelot na stomakot, koi bukvalno ako se zakashlam me zaboluva Bolkata e tapa, ne e jaka no e postojana, i povremeno znae silno da me preseche i premnogu boli. Dali nekoj se soocil so toa vo inseminacija? Voedno, pijam estrofem i crinone gel stavam Pozdrav
Дали може да се прави инсеминација со дијагноза од сопругот oligoasthenozoospermia и јас имам слаба резерва на јајце клетки?
Zdravo feminki, 5 den od inseminacija mi e Gradite sekoj mesec posle ovulacija mi se oteceni sega nisto Imam peckanja vo jajnicite i dole vo stomakot ama gradite sega nisto Simtomi za gradite ima li da spodeli nekoj..