Treta srekja ti posakuvam od se se srce bozja volja e ova ostavme na gospod kolku dena posle insenimacija ispira preku krv li?
Само верба и позитивна мисла Како Господ никој не е жената се ќе издржи само да биде Ти посакувам трето успешно да е а дај боже и природно да биде
Zdravo, feminiski sakam da prasam pravev inseminacija pred 2 nedeli skoro utre treba da dobijam a 15 den za test e vo sreda a imam bolki vo dolniot del i gradite ima li sansi da dobijam prva inseminacija mi e , imav spontan pred 3 god. I odtogas nisto eve sega pocnavme so inseminacii vi blagodaram
Zdravo, sakam da prasam denes mi e 12 den od imsemninacija, utre treba da dobijam i imam bolki kako.za.dobivanje i gradite jsto taka ima li sansi da se ostane bremena. Imav pred 3 god. Spontan ama nemav nikakvi simtomi za bremenost. Koga da napravam test
Женски дами кралици лавици..јас денес бев за прв пат на ГАК мислам прв пат на трети спрат за да ме гледаат на ехо на 12ти ден од циклусот со надеж за инсеминација..Ама ништо од мојата прва инсеминација нема да правам овој месец.. има фоликули и тоа на двата едниот 16,5..и првично беше ај за среда да правиме.. ама бидејќи се гледало нешто како полип ми рекоа нема да правиме сеа..да одам на 21 ден за 3D/4D да видат на ехо и најверојатно ќе мора да се вади..до сеа искрено не ни знаев дека имам тоа чудо..ептен било мало ама рече док. да бидеме на чисто..и сега тоа е тоа..Надежите не ми се срушија идеме напред ќе видиме понатака како што..Дали некој вака имал проблем и како е вадењето..нешто како хистероскопија да ми кажа..
Zdravo da ne veruvas mnogu na drzavna rosa spasova me gleda polip zapuseni kalani pravam cair operacija nisto toa use eden pregled ne brzaj idi kaj povekje doktori ..moe mislenje vi kazuvam drugoto e na vas pravese li snimananje na kanali
Хсг имам правено кај Толовски..пишува таму мала полипоидна деформација ама никој во овие месеци не кажа збор за тоа..не па за вадење а можеби навистина треба незнам веќе што е правилно Во јуни правев,ќе видам секако сакав да одам и на консултација за се досегашно што е направено од испитувања..па да видам што ќе се прави наредно понатаму..Иначе за миомот кој го имам за тој не се препорачува да се вади..а за ова малово чудо полип е тоа можно било да прави проблем за забременување..кажете ми вака од тој оддел за стерилитет на ГАК кој добар стручен доктор јас денес прв пат бев таму..па би ми ми било од корист искуства
добра ви вечер. Утре ми е 15ти ден од имсеменација, ќе испитувам бета преку крв , имам мала трема. Дали можеби има некој друг за утре што трена да прави тест Стискам палци за сите
Jas pravev vo cair operacija kaj doktor Zoran Ilievski mnogu dobro iskustvo odete na pregled i konsultacija
Nisto.devojki pravev test ama negativen a mi kasni 2 dena mozno li e da ne pokaze tocno ili samo jas si baram ...
Zdravo edno prasanje 9 den od insenimacija bolki ko za dobivanje stomak kicma jajnici ima li nekoj so vakvi siptomi
Ne se plasi ne e strasno vadenjeto polip mene dva pati mi vadea polip I moj sovet ti eako dr ti kaze oti treba da se izvade polipot otstrani go
Па по тоа што ја разбрав таа на клиника рече на 21 ден на циклусот да одам пак 3D/4D ехо за да точно виделе ама вика полип е многу мал и ради тоа не бидна првата инсеминација што требаше денес да биде..ама тоа е што е..После вадење сигурно пак неколку месеци пауза апстиненција
Apstinrncijata e eden mesec samo I ako kaze dr da se vadi vadi go I na mene dr milka trajanova koja sega e vo penzija mi go otstrani na gak polipot I super si pominav