I znaj od laparoskopija I histeroskopija potocna metoda za sostojbata na jajcevodite I matkata nema oti se vleguva so kamera I se otstranuva toa sto treba da se otstrane samo baraj I vrski za poskoro da zavrses rab da ne cekas mnogu vreme
Devojki vcera pravev inseminacija na 13 den od ciklus, imav 4 folikuli no od vcera i denes me bolat jajnicite osekam kako tupa bolka a i go imam toj ligaviot sekret.E sega se mislam dali bolkata e sto ke pukaat folikulite ili e nesto drugo? A ni rekoa da imame odnosi ovie denovi a kako koga osekam bolka?
Devojki ima nekoja so pozitiven test 12 den od insenimacija pravev sega test so urina nema niso kaj mene a imam kako kafeav iscedok dali mislite e rano da pocekam do 14 den preku krv ? A imam siptomi kako za bremenost samo mi se spiee cela se nafrlav po lice so nikad ne mi bilo vaka
И јас многу се нафрлив на лицето по инсеминацијата,а никогаш не ми било такво нити во пубертет. Јас правев 16 дена по инсеминацијата тест и беше позитивен,причекај па направи. Со среќа
So lesno daj boze kaj sire da dade gospod se rastaziv i maz mi vika pocekaj ne brzaj i plus navecer go pravev dali preku krv proveri ti ? Fala ti mi dade malce podrska da ne mislam negativno
Јас на 16тиот ден после инсеминација тест правев сабајлето а на 17тиот ден проверив преку крв и бета хцг беше 216. Не губи надеж,потребно е само да почекаш и да видиш. Знам дека не ти се чека и мене не ми се чекаше ама решив дека нема порано да направам и издржав и оп две цртки,еве ме 15недела сега. Не се разочарувај пред време,чекам да пуштиш позитивен тест тука за некој ден
Mojata prva insenimacija neuspesna negativen testot preku krv se rastaziv 15 den mie denes a imam site siptomi toa e ideme dalje naredna ke bide uspesna kako gospod nikoj ne e
Здраво на сите, еве ме пак после еден месец пауза. Денес 9ти ден од втора инсеминација, одвратно се чувствувам, гради ме болат, цело лице ми е исфрлано, нервозна сум, ми се гади и ме заболува стомакот, се чувствувам како во секој момент да ќе добијам циклус. Првата инсеминација не ми беше така ништо не чувствував, и добив на 12 ден, не ни дочекав крв да испитам. Сега ми е толку страв од овие симптоми, мислам дека во секој момент ќе добијам и тоа толку многу порано. Како се чувствувате вие?
Како да ќе добијам во секој момент. Градите ме болат многу, и болки во долниот дел од стомакот. Вчера и половината ме болеше. Ти како си?
Jas za 7 dena treba da ne dobiam konstantna temperatura 37 bolki vo kicmata sea malce pomalce mi se spie edvaj izdrzuvam da ne napraam test a znam deka e mn rano
Јас во четврток треба да испитам крв, ама душа немам многу ми е страв да не добијам. Температура не сум мерела.