Latrazol jas primam od 4 den sekoj pat veke 8 7 pat mi e latrazol da zimam i merional inekcii od 6 den na ciklus i choriomon stop inekcija
Vo svajcarija pravam tuka mi bese 2 a vo nk lani pravev 1 so znace 3, site ciklusi se stimuliranj so latrazol od 4 den
Здраво, во четвртокот ја правев мојата прва инсеминација во New Born кај Владимир, значи 4ти ден ми е денес, за две недели треба да проверам Бета хцг, ме интересира колку време ве оставија да лежите после постапката, мене буквално после 5минути ме станаа. Ехо не ми направи докторот на денот на инсеминацијата само два дена предходно... читам и со други е така...држам среќа на сите во скоро време што правеле
Jas pravev vo sreda, lezev 10 min no me gledase na eho i vide deka za saat dva treba da puknat folikulite mene mi bese 3 insemenacija
Логично е да е така, овде имаше многу гужва на 20мин беа закажани термините и најверојатно брзаа, незнам што да кажам...држам палци
Mene ne me gledase na eho toj den . Tolku i jas polezav 5 min od prilika i stanav . Ako treba da bide ke bide , utre denta si funkcionirav normalno i ne se pazev . Inseminacijata e sepak samo potpomognat odnos realno ne se razlikuva mn od regularnoto ostanuvanje bremena . Od inseminacijata imam tri godisna kerka - uspesna bese kaj nego e pravena isto . So sreka
Девојки едно прашање 14ти ден од инсеминација бета хцг ми е 119 дали е ок резултат или треба да се грижам. Фала ви
Zdravo denes mi e 6 den od insemenacija, premnogu odam vo vc a minatio mesec ne bev tolku, znaci na skoro sekoj saaat jas odam po mokrenje, nz so bi mozelo da e toa a stop inekcija stavi pred 8 dena
Zdravo feminki. Vo ponedelnikot ja pravev mojata vtora insemenacija primiv samo stop inekcija. Pred malku koga otidov do wc imav malku krf na toalet. Se javiv na mojot maticen rece samo nisto ne e ama jas sum zagrizena dali imala nekoj takov slucaj da spodeli ke ve molam
jas isto taka imav malku krv posle 2 den od insemenacija doktorot rece deka e od sto nastapila ovulacija
Fala mila ja iskontaktirav i sestrata na doktor dimitrov kaj sto ja pravev insemenacijata i taa mi rece deka ne e nisto strasno. Prv pat mi se slucuva i bev vo panika
Девојки знам дека може 50 пати е кажано низ темава ама итно ми треба одговор, немам време да барам. Што ви бараа од испитувања за инсеминација? Дали исто се бараат на Гак и во приватниве?
За жената ехо, хормони, брисеви, пап, хсг, а за мажот спермограм и спермокултура, преглед од уролог да се исклучи варикоцела на тестиси