Да прашам и јас на истата тема. За ехо треба ли документ да имаш како потврда дека е правено ехо и дека е уредно? Дали тоа матичен гинеколог го издава? Уште нешто. Читам нив темиве 4D ехо, тоа кај матичниве што го имаат тоа 4D ли е или
Не, не треба потврда, туку е основно што прави било кој доктор кај кој ќе отидеш за инсеминација и ќе ти побара се друго од пишаното. По приватниве веќе сите се 4д мислам....за матични, не знам
Да пишам и тука, прва успешна инсеминација кај др Митко Ивановски ♡ Чекам срцева акција и се надевам се ќе биде добро до крај Посакувам успех од прва кај сите
Dali ima dobieno nekoj posle 10 dena vakov test dali e pozitiven inaaku ima 12 den id stop inekcijata 10000 ednici primiv choriomon
Jas dobiv na 10 den od inseminacija ama imav primeno 5000edinici stop inj . Ako e realna vtorata povtori go testot utre ako vtorata e potemna znaci si bremena ako e posvetla ne daj Boze znaci e od injekcijata . Ama iskreno mislam deka nema da e volku jaka da e od injekcijata . Za sigurno povtori utre odma ke pokaze ako e pojaka ne mora da cekas dva dena . So sreka
Здраво девојки. Пред 6 дена правев лапароскопија, и др.ми предлага, одма после циклус да правам инсеминација.(а тоа би било за некој 2 недели) Дали има некој слично искуство?
Denes ili utre ke znam sigurno, povtoriv da no nekoi mi bea pobledi linii nekoi isti i zatoa denes ke povtoram ili utre
Добро утро, ова ми е прва инсеминација но ме збуни извештајот што пишува:Спермиумите под 20 000 000. Тоа добро или лошо е за семениот материјал?
Spored mene e dobro , jas koga pravev inseminacija doktorot rece ako od materijaot ima pomalku od 4 milioni spermatozoidi nema da pravime inseminacija
Фала ти многу, ми кажа докторката само дека тоа што и оставиле примерок не ја бендисало ама дека сепак имало големи шанси... Па сега ќе чекаме
Denes makedonskite testovi mi izlegoa nrgatovni a vo svajcarija do nedela mi bea pozitivni utrre mi e posledna data za test ako e negativen znaci nisto pak odnovo ke pravam
Da se prijavam i jas so prva inseminacija pravena vcera.imam edno inv ama neuspesno.sega samo pozitivni misli i ostavame se na vremeto.