Мислам дека сите документи стојат во "историјата" која останува кај нив, сигурно ви дале документи, отворивте историја долу на шалтер?
Да отворив историја, се тоа, на крај ми дадоа само еден лист да ми стават печат на него долу на истиот шалтер кај што се отвора историја. Ама не е ваков, не пишува ништо за материјалот. Друго ништо не ми дадоа, сите други документи останаа таму
Ми го дадоа кога го земав материјалот и тука го сликнав затоа што од првата инсеминација останаа таму. Инаку исто со еден документ за направена инсеминација си заминав друго задржаа,ако некој знае нека каже зошто не ги добиваме сите документи.
Јас сфатив дека кога треба да одиме после две недели тогаш си ги земаме. И да смешно е малку отварањето историја како да сме лежечки пациенти па после отпусна листа земаме....
Па да баш! Незнаев дека се оди после 2 недели не ми спомнаа, како и да е битно е да видиме 2 црти наскоро ❤️
Мене ми рекоа обавезно после две недели да одам. Нормално ако има позитивен резултат можеби треба да прегледа доктор,а ако се негативни да се закажат наредните прегледи,фоликулометрија и слично за наредната инсеминација.
Епа добро штом така Јас сум од друг град и само инсеминацијата ми е на гак, се друго тука кај матичниот.
Не знаев дека може така, матичната ви прави фоликулометрија и таа ви закажува инсеминација или како...
Да цел процес кај матичен правам и на крај добивам упат само инсеминацијата на Гак. После пак што и да треба кај матичниот.
Devojki kako ste site sto cekate da pominat dve nedeli? Imate li nekoi simptomi? Deneska mi e 6ti den od iui i prv pat osetiv simptomi kako za dobivanje, bolka vo polovina i desnata noga. Mnogu mi e rano za dobivanje, se zagrziv iskreno. Nekoja da imala slicni simptomi a da bila so pozitiven ishod na kraj?
Licno jas i sto imam procitano nekoi drugi sto spodelile, pred da dobijam nekoj den imav bas isto menstrualni bolki no ne dobiv, i posle napravil test za bremenost i bese pozitiven, ti posakuvam srekja
I jas isto znam licno drugi koi imale simptomi kako za dobivanje pa ne dobile i bremeni bile. Taka da ne gubi verba se dur ne dobies i ne se zamaraj mn so simptomi iako znam tesko e. Izleguvaj poke setaj druzi se taka barem nema da mislis na toa. Poz i da si vidis 2 crticki sto pobrzo.
Имање односи, позитивно или негативно би влијаело има некој искуства? Освен за трите дена после инсеминацијата што препорачуваат?
Добро прашање, и јас исто тоа го размислував. Јас од страв да не нсправам грешка воопшто немам односи.