Zenski jas denes napraviv prva inseminacija, ve molam za iskustva. Koi se sansite,da se nadevam li? Voedno, sovet za podobar efekt ima li? da lezam ili da sum poaktivna?
Здраво ,и јас денес направив втора инсеминација па да се надеваме дека и двете за 14 дена ќе се радуваме. Кај кој доктор правеше
4 den od 1 inseminacija. Maticnata mi rece samo prv den malku poveke da odmoram i da ne rabotam mn teska fizicka rabota i folna da si pijam ama si pijam veke redovno.
Девојкииии, успешна прва инсеминација. Бетата 155,9 на 13ти ден после инсеминација. Ви ја пуштам целата среќа на овој свет, ви држам палци на сите, бидете силни се ке биде во ред
Ке биде, само опуштено без стрес, стискам палци П.с не испитувајте со домашни тестови мене на 155,9 еднај ми покажа пребледа втора цртичка
Тоа е за домашен тест, ке си идеш во биотек или авицена 850денари е ке си направиш од крв по правило на 14 ден после инсеминација ама јас не издржив на 13ти направив
Честитки Може ли да споделиш детали дали си со дијагноза и дали бевте стимулирана со нешто како и дали примивте терапија после инсеминација?
Тука имам напишано подетално околу процесот бидејки мн девојки ми пишаа го цитирам на страна 333 ке го најдете Е сеа нејасен женски инфрлититет ни беше дијагнозата но јас сепак мислам дека не маваше психата, имав дворога матка со преграда но сите викаат дека тоа не е причина да не остануваш труден така да мислам дека ми е се во главата