I jas treba preku krv da izpitam za edna nedela , no kako sto pominuva vremeto se po razocarana sum zosto nemam nikakvi simptomi i potsvesno mislam deka ke dobijam
Zdravo. Prilicno sum nova na forumot i se obiduvame za bebence okolu 1 godina. Pred 3 meseci imav edna biohemiska bremenost, denes 2ra biohemiska bremenost posle napravena 1va inseminacija.. Dali mozebi znaete da me upatite sto da pravam i sto moze da e problemot so mene..
Da spodeli nekoj iskustvo so pozitivna inseminacija...pred da dobie pozitiven rezultat simptomi da custvuvala deka uspealo...pozz
Mene gradite ne me bolaat,imam mwnstrualni bolki, vnatresna nervoza sto mi se sinptomi za dobivanje. Bez nikakva pricina jas sum voznemirena nervozna se mi preci
Pisav i pogore imav konstantvo temperatura 37, grecvi vo jajnicite od vreme na vreme ama dosta jaki, vtorata nedela pocnav da zdrigam na sekoj pola saat i kako sto pisa tazna bev mnogu nervozna.
Jas nemozev da izdrzam na 12 den(vcera) pravev test domasen iskoci negativen. Sega cekam vesterkata da stigne i da gi dospremam dokumentite za da gi pratam vo fond. Nema otkazuvanje
Tie sto pravevte inseminacija na gak neli vo izvestajpt vi pisuva za otpusno pismo da se javite. Dali ste odele i koga?
Јас не сум отишла сеуште а денес ми дојде на памет да не случајно ми наплатат повеќе кога ќе отидам ...
@Besbes24 Јас после повеќе од три недели го пратив мажот ми да ми го земе отпусното. 900 ден плати. Мене ме интересира бидејќи јас не правев bhcg, дали кога би поднесувалаза ваучер ќе има проблем. Реално неуспешна беше инсеминацијата, ама не правев bhcg бидејќи добив, немав потреба. На отпусното пишува bhcg на 14ти ден.
Мене сестрата ми рече ќе дојдеш кај нас само ако имаш позитивнен тест....јас добив и од тогаш не сум стапнала таму.
Па и јас ама ако не дај боже стигнам да поднесувам за ин витро да не бараат и негативни bhcg резултати со инсеминациите што ќе ги приложам, тоа се прашувам
На тоа не сум ни помислила затоа што ете сум добила циклус и секако нема бременост еве поминаа два циклуса од тогаш