Не бараат, прво од искуство кажувам зашто тетка ми е со инвитро никогаш после инсеминација не правела тест секогаш добивала. Друго, очигледно дека не сум трудна чим барам ваучер за инвитро.
Zenski bas me zamislivte sea. Ne planiram beta oti mislam ke mi dojde utre ili zadutre ke pravam domasen samo da se uveram deka e negativen. Inace mislam ako inseminacijata bila uspesno nemase potreba za invitro da podnesuvame. Vaka mislam jas ama neka kaze nekoja dr clenka sto znae poveke bidejki i jas se podzamisliv.
Па да најверојатно се подразбира тоа,а инаку каде да ги добиеме вистинските информации за тоа кои документи се потребни? Во ФЗО ли?
А дали може да споделиш ако знаеш секако на колку време и колку инсеминации има правено? Како е потребно?
Јас имам прочитано и овде споделено дел од текстот од законот, пишуваше минимум два циклуса пауза е сега дали зависи и од самиот случај на неплодноста незнам...
Ne gubi nadeZ bolje proveri si beta hcg...zatoa shto prebaraj vo test za bremenost kolku slucai ima kade testovite pokazale negativno potoa na krv pozitivno...odi do kraj
Na 7 treba da mi dojde sea za sea samo osetlivi bradavici imam i povremeno bolni gradi cudno mi e deka seuste ne mi se pojavi nekoe mozolce na lice obicno mi se pravi po edno golemo sea za sea nema niss pa ke vidime.
I mene 7 mi e trmin za ciklus i jas nemam nikakvi simptomi...uste eden simtom plus za nadez....stiskam palci za dvete