Aj tuka edno prasanje devojki. Inseminacija pravev na gak pa na 14 den t.e petokot pravev test negativen bese. Na 7 treba da mi dojde ama na 5 sabajle imav malku rozevo kako kafeavo i samo tolku. Od togas nisto nema. Dali postoi sansa za mala nadez? Dali moze da bilo implantacisko?
За ин-витро мислам 6 месеци. Гинекологот ми кажа и за хсг 6 месеци. А за инсеминација што бараат, која е процедурата?
Девојки, се мислам на инсеминација во Гак или New Born. Кои се вашите искуства? Дали поголема е шансите за успешност во приватните? И дали фоликулометрија спаѓа во цената која ја имаат истакнато за инсеминација? Јас сум со стимулурана овулација со кломифен.
Ама различно е за секој случај, најдобро гинекологот да ве упати знаејќи ја вашата состојба и причинителите за неможноста да се зачне по природен пат
Не побарале можеби ако сте приложиле хсг резултат, затоа што за да правите хсг предуслов е чисти брисеви за ваша заштита
Девојки еден совет во понеделникот испитав бета 16.48 постои бременост но многу ниска...во петок повторно бета треба да проверам...денеска термин за циклусот ми беше го нема....ме интересира дали е бременост или дека ги пијам добрастон ми доцни....