Da i dvata se, ke pravam skoro sekoj den da vidam dali ke ima podobruvanje denes napraviv da vidam dali uste imam od stop inekcijata
Здраво Феминки јас сум нова на форумот прво сите ве поздравувам и посакувам сите за да се израдуваме. Ја правев пред 15 дена во поонеделник правам тест немам никакви пмс симтоми само грчеви во стомакот,мм ми е страв од резилтатот, со среќа на ситее
Можете и во Косово да си земете. На мене ми донесоа прегнил. 3 за цена од една купена од аптеката кај Систина
Здраво феминки сега приметив неколку точки крв може за џабе се надевам дали имал некој вакво искуство а немам никакви симтоми дека ќе ми дојде фала
Imav i jas implantacisko krvarenje. Nekolku kapki kako rozevo kafeavo i nekoi 2 pati na brisenje toa bese se. Pritoa imav i bolni oteceni gradi i zgolemen apetit.
Cudo no ete 8 nedeli trudna. So maticnata mislime deka sum ostanala pokasno trudna bidejki spored nejze spermatozoidite prezivuvale i do 7 dena vo matkata.
Вчера требаше да добијам не добив, сега имам неколку точки крварење бледо црвено а од савајле ставив прогестерон