Ne, kje ti pokaze bilo koga da go napravis vo denot. Jas sum sekogas za toa ako si trudna poubavo podobro da doznaes pobrzo i da si pocnes so vitamini i ostanati raboti sto trebaat. Ti posakuvam mnoguu srekja.
со среќа мноху мо е мило ја еве малку се изнервирав кога видов крв но страв ми е да правам тест ќе видам утре само чудно ми е шѕо имам грчеви во стомакот а неммам никакви симптоми за довивање а вообичајно мн ме болеше грб пред добивање така да нз што да мислам а како тебе ти изгледаше тоа крварење и колку ти траеше ти благодарам на подршката и на одвоеното време
Krvarenjeto mi bese rozevo kon kafeavo samo vidov vo wc si kladov vloska rekov mi dojde posle uste 2 pati na brisenje samo po kapka rozevo i tolku. Ova 3 dena pred da dobijam. Na den na dobivanje cekav cel den niss pa vecerta pravev test i op pozitiven.
9ти спрема 10ти ден од инсеминација: болки во стомак сечење како пред добивање,неколку мали брунчиња на лице од сабајле и чат пат препотување,пребледнување. Изгледа ќе доаѓа црвенава тетка Исчезна и најмалата надеж… Будите уз мене другови
Здраво не се знае може нема да добиеш, пишува дека симп за пмс се исти за бременост. Мене и дрнес ми продолжи по неколку капки крв на момемти си мислам да не е поради прогестерон или па да пр тест па што е тука е утре секако сум на гинеколог ќе му кажсм дека имам по неколкиу капки
Zdravo mene ovaa pak mi se prodolzii isto kako krv se mislam dali da pravam test te molam za sovet od iskustvo fala
Здраво. Јас сум 12 ти ден од втора инсеминација. Од пред една недела ги имам овие симптоми што ги имаш набројано, со тоа што ќе додадам и надуеност во стомакот и многу гасови. Надежта последна умира. Ќе видиме hcg што ќе ни каже.
Примаш ли Утрогестан или било каков прогестеронски препарат? Подуеноста и гасовите приметувам дека ми се од прогестеронот.
Да не ти бидам безнадежна ама после 15 дена од инсеменација ова веќе ти е добиено. Два дена пишуваш дека по малце ти тече и дека денес уште повеќе ти тече крв. Напрај си тест ако така мислиш, но ова ти е веќе добиено. Ти посакувам од се срце да не е така , ама и да е , следен месец ти ја посакувам цел среќа за две цртки.
Дечки вака, да ве прашам.. уште три дена имам до “ден за недобивање” Прееска направив тест и имам многу многу бледа линија..се појави одма, во први две/три минути. Е сега вака..по мене, линијата е од бета-ХЦГ од стоп инекцијата.. бидејќи, не праев со прва мокрача и нема шанси три дена пред да ми даде позитивен тест направен у два попладне. И друга работа, читам по нетов дека инекцијата дава позитивни резултати и до 14 дена по апликација. какви се вашите искуства? Сте правеле ли тестови пред да ви доцни? Сте добивале ли позитивни тестови? Симптоми имам како пред добивање и воопшто немам надеж. Ај некој нека каже искуство бидејќи овие три дена мислам дека ќе ми траат точно три недели
Se razocarav negativen test a utre trebase na kotrnola da odam ke treba da mu pisam na doktorot deka e negativno i deka imam dobieno zosto sto za dzabe ke odam koga i taka imam krvarenje sig e ciklus
Nema nema razocaruvanje. Ejj zamisli tuka so godini ne ima sto na sekoj nacin probuvame za bremenost. Pa ima i zeni koi posle 5-6 invirta ostanale bremeni, ama toa e zasto nema otkazuvanje i razocaruvanje. Veruvam deka e tesko, site si tazime na svoj nacin, ama samo napred i ke bleska forumov so testovi so dve crtki.