Zdravo, i kaj nas na prvata ins imase mnogu malku, duri pola milion, ne bese uspesna no sepak ne gubime nadez, sega ocekuvam za nedela da dobijam ciklus pa da se spremame za vtora. So lesno i ti pustam srekja ❤️
Dobar den moi dami vaka vo maj pravev inseminacija prva uspesna megjutoa vo treta nedela imav biohemiska...imam ispitano se genetski mutacii trombofilija se e vo red megjutoa se vo treta nedela se ispustam....sega vo ponedelnik pravam vtora inseminacija i doktorot mi rece da primam kleksan....zosto se dava kleksan ako e se vo red so genetski panel ddimeri i hemostaza....pozzz i se najdobro
Ние имавме 3 милиони па сепак докторот беше многу позитивен, рече ич не се секирајте за бројкава и со многу помала сме имале успешни иуи од прва.Така да уживај , само позитивно напред
Феминчиња,тие што сте примале Утрогестан 2 недели после инсеминација,после колку дена од прекинување добивте циклус?
Што се случи, правеше тест? Јас за првата инсеминација која беше неуспешна добив и покрај тоа што бев на утрогестан, 14 тиот ден, така што тогаш и го прекинав.
Не правев тест,12ти ден од инсеминација ми е,мислам рано е за тест и се осеќам некако како пред циклус,ич не се надевам дека сум трудна и затоа се понашам како да ми е негативен тестот
Рано е за да си правиш непотребни стресови, се согласувам, ама не го прекинувај утрогестанот без да имаш негативен тест на 14 ден. Уствари најдобро е бета.
Даа.Токму заради тоа да не си стварам дополнителни стресови решив да не се тестирам преку урина претходно туку на 15ти ден во петок да испитам бета директно преку крв. Утрогестанот секако ќе си го примам до крај,онака се прашував дали е можно сега да добијам
Denes pravev prv pat inseminacija, dali e normalno sekret kako rozevkast bledo? Fala vi mnogu na site ❤️
Da, Spermotrend pie, od urolog imase i drugi apcinja preporacano, no tie ne uspeavme da gi najdeme tuka, ili se mnogu skapi. Ke videme na slednata ins sto ke bide, ako ne ke odeme na in vitro, bidejki po preporaka od doktorot zaradi losiot spermogram, dovolni ke se 2 inseminacii za da podneseme za vaucer za in vitro. Se nadevam ke uspeeme na polesniot pat
И ние на своја рака спермотренд земавме, Профертил беше препишан меѓутоа финансиите си го прават своето,еве скоро трите препорачани месеци за суплементи ќе поминат па ќе видиме контролен спермограм.
Gi dobiv rezulltatite rezultatot e 3 dali znaci rana bremenost vrednosta e od 2 pa nagore a denes mi e 14 den od insemenacija
Обично референтните ги ставаат >5 Мислам дека е "сива" зона и треба да ја повториш за неколку дена. Иако е ниска, мислам дека имаше и една позитивна приказна со прва бета околу 3 која понатаму си растеше, ако не се лажам @hana@@ тебе те имам читано.