Kaj nas imase blago podobruvanje od spermotrend, i uste gi pie, pa ke vidime sto ke izleze na sledna ins. So lesno
Mn mi e milo cestitki kaj koj doktor peavese ins i kakvi se tie inekcii mene prv pat ne me stim so nisyo sega samo so klomifen
Jas dobiv denes po neznam kolko pozitivni testovi jas dobiv, 5 insemenacija neuspesna sega pauza malky podolg period zdrave za nekolku meseci ke soberam novi sili pa posle ke vidime sto ke pravame
Ne bilo pisano ovoj pat, soberi sili za nareden mesec. Eden den ke bide, dotogas samo pozitivni misli.
тестот беше позитивен од стоп инекцијата.. затоа пред да поминат две недели од инсеминација НЕ се препорачува да се прават тестови поради можноста од лажно позитивни резултати.. стоп инекцијата има бета ХЦГ.. најсилна линија добив два дена после инсеминација и после се намалуваше…
На Гак двете, не бев договорена со никој докор посебно. Матичниот ме следи, на Гак одам само за инсеминација. Спермограмот ни е мн слаб па некако не ми се даваат пари на приватно, не се надевам многу на инсеминацииве. Повеќе ми се за ваучер.
Паметно Јас баш тоа мислев една инсеминација колку ме кошташе,ако не вреди бар за ин витро човек да даде пари.